Ajankohtaista kevääseen ☀

Nist tuotteista emme saa tarpeeksemme!

Oletkaunis.fi

Sent on 22 March 2024 09:00 AM

Text Summary Of This Email

Nist tuotteista emme saa tarpeeksemme!
Katso viesti selaimessa
Nist tuotteista
emme saa tarpeeksemme!
Kevt on vihdoin tll, ja mys aika pivitt ihonhoitorutiinia! Meille ehdottomasti trkein asia on tarkistaa aurinkosuojatuotteiden tilanne. Talven jljilt iho saattaa mys nytt samealta ja erilaiset kirkastavat tuotteet sek kasvoille, ett vartalolle alkavat taas kiinnostaa. Ihanaa piristyst vaatekerrosten vhetess tuovat itseruskettavat.
Bongaa alta juuri nyt suosituimpia tuotteitamme kevtkauteen!
Kevtauringolta suojautuminen
Beauty of Joseon
Relief Sun:
Rice + Probiotics
Tt SPF50+ aurinkovoidetta kasvoille ei ole hypetetty turhaan! Ihanan kevyt koostumus sopii tydellisesti meikin alle.
Hello Sunday The Take-Out One Invisible Sun Stick SPF30
Lpinkyv ja helposti mukana kulkeva aurinkosuojapuikko ei jt valkoista pintaa iholle ja sopii sek kasvoille, ett vartalolle.
Hehkuvan ihon salaisuus
Beauty of Joseon Glow Deep Serum: Rice + Alpha Arbutin
Kirkastava ja kosteuttava kasvoseerumi, joka hivytt hyperpigmentaatiosta, sek muista syist johtuvaa ihon svyn eptasaisuutta. Seerumi sislt kosteuttavaa riisinlesevett sek 2% alfa-arbutiinia, joka tutkitusti kirkastaa ihoa ja hivytt tehokkaasti pigmenttimuutoksia.
GESKE Sonic Warm & Cool Mask | 9 in 1
Kasvojenhoitolaitteessa on kytss runsaasti eri LED-valoja, joista jokaisesta on erityist hyty ihollesi. Laitteen kytt auttaa parantamaan ihon rakennetta, silottamaan juonteita, torjumaan ikntymisen merkkej, vhentmn ihon rasvoittumista ja eppuhtauksia sek vhentmn silmpusseja ja tummia silmnalusia.
Piristyst itseruskettavista
B.tan glow your own way - self tan gel
Tm somehitiksi hetkess noussut kirkas itseruskettavageeli on rikastettu hyaluronihapolla ja C-vitamiinilla. Silkkisen sile koostumus levittyy kuin unelma ja imeytyy nopeasti.
Vita Liberata Fabulous Gradual Tanning Lotion
Nimens mukaisesti upea svyttmtn, erittin kosteuttava voide, joka levittyy tavallisen vartalovoiteen tavoin ja luo asteittain kauniin auringonsuuteleman hehkun iholle.
Hiukset kevtkuntoon
Ida Warg
Plumping
Hair Mask
Tuuheuttava hiusnaamio tekee hiuksista upean kuohkeat ja hyvinvoivan nkiset. Se sislt hydrolysoitua vehnproteiinia ja peptidej, jotka antavat hiuksille lis runsautta ja kosteuttavat niit syvlt.
Hair Proud All Inclusive Detangle Heat Protection Mist
Hiuksiin jtettv hoitosuihke vastaa nimens mukaan kaikkiin hiustenhoidon tarpeisiin: selvitt takut, ehkisee hiusten prrisyytt ja haaroittumista, antaa lmpsuojan, lis kiiltoa ja voluumia, suojaa ja yllpit hiusvri, antaa suojan UV-steily vastaan sek rauhoittaa hiuspohjaa.
Vartalon iho hehkuvaksi
Body Proud Smooth Talk
Kevyesti ihoa kuoriva AHA-happoa sisltv vartaloseerumi tekee ihosta kirkkaamman, silemmn ja tasaisemman nkisen. Seerumi auttaa mm. tasoittamaan mansikkaihoa (keratosis pilaris).
EcoTools-kuivaharja
Kuivaharjaus kuorii kuolleen ihosolukon, parantaa pintaverenkiertoa, ehkisee sisnpin kasvaneita karvoja, sek tekee vartalon ihosta pehmen ja hehkuvan nkisen.
TERVETULOA OSTOKSILLE
Instagram
Facebook
Copyright 2024 oletkaunis.fi, Kaikki oikeudet pidtetn.
Sait tmn viestin, koska olet tilannut uutiskirjeemme.
Yhteystiedot:
oletkaunis.fi
Puusepnkatu 5
Hmeenlinna 13110 Finland
Lis meidt osoitekirjaasi
Jos et halua en vastaanottaa viestej meilt, painatst.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Oletkaunis.fi

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

More Emails And Deals For You