PÖLDER SPORT har ALLT FÖR ORIENTERING - Dessa tävlingar är vi på under sommaren 2024! -

PLDER SPORT har ALLT FR ORIENTERING - Dessa tvlingar r vi p under sommaren 2024! -

Pölder Sport

Sent on 26 June 2024 01:31 PM

Text Summary Of This Email

PLDER SPORT har ALLT FR ORIENTERING - Dessa tvlingar r vi p under sommaren 2024! -
Ser mailet konstigt ut? ppna i din webblsare.
Plder Sport logotype
ORIENTERING MED PLDER SPORT
PLDER SPORT ORIENTERING
Plder Sport r stora inom Orientering och hos oss hittar du allt du behver fr trning och tvling inom orientering. Vi har ett komplett sortiment och frsljning online, i butiken samt ute p orienteringstvlingar.
Hos Plder Sport jobbar orienterare med ett stort hjrta fr sporten och det mrker du av i vrt sortiment. Plder Sport r p plats med personal och massor av utrustning under mnga orienteringstvlingar i Sverige mellan mars-oktober. Vi tar med orienteringsskor, klder fr orientering, kompasser, vskor, tillbehr, kosttillskott och en hel del annat. nskar du att vi tar med oss ngot srskilt till ngot av vra stopp s hr av dig!
P fljande tvlingar har du mjlighet att handla av oss p plats, fler stopp kommer tillkomma under sommar och hst:
Tisdag 2/7 Tjust 2-dagars
Onsdag 3/7 Tjust 2-dagars
Lrdag 6/7 Gotlands 2-dagars och Tjoget
Sndag 7/7 Gotland 2 dagars och Tjoget
Tisdag 9/7 Gotlands 3-dagars
Onsdag 10/7 Gotlands 3-dagars
Torsdag 11/7 Gotland 3-dagars
TILL PLDERS STORA SORTIMENT FR ORIENTERING
Viktor Svensk berttar om trailskon VJ MAXx 2
Hr landslagsorienteraren Viktor Svensk bertta om VJs fina trailsko MAXx2
VJ - MAXx2
VJ MAXx2 r en mngsidig, vldmpad och snabb trailsko fr varierande terrng. Skon har VJs nya SuperFOAMance-mellansula med hg energitergivning och komfort.
Mellan yttersulan och mellansulan sitter en ny fulllngds Rockplate som skyddar lparens ftter och kar skons laterala vridstyvhet och respons. Rockerprofilen bidrar till ett skonsammare lpsteg med bttre driv.
VJs bermda SuperiorContact-yttersula i butylgummi garanterar Best grip on the planet. Den tunna vvda ovandelen i stycke formar sig efter foten och garanterar en skn och tight passform. Ovandelen r TPU frstrkt som kar slitstyrkan och hllbarheten ytterligare. Fitlock-systemet ger optimal passform och lser foten ver vristen och samtidigt skyddar mot sten och slag under lpning.
Storleksanmrkning:MAXx2 r ngot strre n MAXx. Vlj en halv storlek mindre n vanligt.
PRIS:
1 999 kr
HANDLA
VJ - iROCK+
VJ - IROCK+
Den legendariska Irock nu med i en bredare lst! Irock+ har en ny bredare lst som gr skon mycket rymligare n tidigare Irock-versioner. Mer utrymme i lst och tbox men samma precisa passform i hl och mellanfot.
Ovandelen r tillverkad i frstrkt nylon som r ett material som formar sig efter din fot och som hller skorna ltta ven nr de r blta som tillsammans med kevlar skyddar foten samt kar hllbarheten. VJ's Fitlock-system p insidan av skorna gr attt ovandelen verkligen kramar om foten och och ger ett extra std kring fotvalvet.
Samtidigt som det ger ett extra skydd. Hlkappan r hrdare p sidorna fr att ger mer std men som ocks r mjuk p mitten vilket ger bttre passform och r mer skonsam mot hlsenan.
VJ - Bold Race
Bold Race r VJs mest avancerade orienteringssko hittills och den designades med ett ml i tanke, att vara den snabbaste och lttaste racingsko fr orientering.
Eftersom Bold Race r avsedd fr racing, r dess lst en exakt passande racing lst, vilket gr att det knns som att det r en del av racern lparen. Tillsammans med skons verdel i ett stycke erbjuder VJ:s innovativa Fitlock-system en optimal passform fr skon genom att lsa foten frn fotvalvet. Det skyddar ocks fotvalvet frn de sttar som foten mter under lpning.
Uppdaterad modell fr 2024 med frbttrad slitstyrka.
2 199 kr
VJ <3 ORIENTERING
VJ har ett stort utbud av orienteringsskor.
Spana in VJs orienteringsskor -HR-
TILL VJS UTBUD AV ORIENTERINGSSKOR
BARKU
Barku r ett nyetablerat skomrke som erbjuder vrldens frsta orienterings- och terrnglparsko med kolfibersulor. Bakom innovationen ligger fredetta elitidrottare med mnga rs erfarenhet inom lpning och skotillverkning.
barku mira std
BARKU - Mira STD
Barku Mira STD r mer en traditionell orienteringsko som har bra grepp, stryktlig ovandel och en tight passform som gr att du kan springa med sjlvfrtroende och bra tillit till skorna. Yttersulan r utrustad med 15 dubbar i hrdmetall fr att ge maximalt grepp p de tuffaste ytorna. Den mjuka hlkonstruktionen ger bra komfort och dynamisk passform.
2 149 kr
barku raven std wide
BARKU - Raven STD Wide
Barku Raven STD Wide r en traditionell orienteringsko som har en bredare och rymligare lst, passar er som har bredare ftter eller ocks er som vill ha lite extra utrymme fr foten. Likt Barku's vriga skor har dessa bra grepp, stryktlig ovandel och tsittande bred passform som ger dig sjlvfrfrtroende i olika terrnger. Yttersulan r utrustad med 15 dubbar i hrdmetall fr att ge maximalt grepp p de tuffaste ytorna. Den mjuka hlkonstruktionen ger bra komfort och dynamisk passform.
INOV8
inov-8 r ett brittiskt varumrke som har ett brett utbud av skor fr trailrunning och orientering dr fokus r p Bra grepp under ftterna.De r knda just fr sitt grepp och inov-8 har filosofin att lparens samspel med omgivningen r det absolut viktigaste vid design av deras produkter.Skorna r ltta, snabba och alltid innovativa.
Plder Daniel testar Inov-8 MudTalon Speed
inov-8 mudtalon speed
INOV-8 MudTalon Speed
Inov-8 MudTalon Speed r en helt ny modell frn Inov-8 dr man tagit det bsta av tv ikoner MudClaw och X-Talon samtidigt som man lagt till flera frbttringar i alla delar. MudTalon Speed med lttare ovandel, tunnare mellansula och sina 8 mm gummidobbar gillar nr det r bltt, skitigt eller lerigt och att du ska springa snabbt. Deras nya generation av skor som nu fljer fotens naturliga form hjer komforten, nya PowerFlow Pro-mellansulan ger mer studs och dmpning, mer skydd, bttre grepp.
Finns ven i en wide variant som du kan se -HR-
1 699 kr
trimtex trail o-pants tx
En ny modell med hg slitstyrka och komfort som tl riktigt tuffa miljer. Suvern kombination av slitstyrka och ltta material som andas ihop med en mycket bra passform och komfort.
Finns i herr % dam modeller.
BAGHEERA ORIENTERING PANTS LONG UNISEX
Orientering Pants Long r en orienteringsbyxa i tunt material fr god ventilation och lg vikt.
Frbjda knn fr god rrelsefrihet. Elastisk midja med dragsko. Nyckelficka med dragkedja.
SILVA
Som specialist p orientering r SILVA ett varumrke man inte kan vara utan. Silva r ett svenskt outdoorfretag som lanserade vrldens frsta vtskefyllda kompass r 1933. Kompasser och pannlampor r det frsta man tnker p, men numera hittar du ven ryggsckar, dry bags, vtskeblten och lampor fr din cykel i sortimentet.
SILVA ARC JET TUMKOMPASS
Silva Arc Jet C r en kompass med hgsta prestanda och en avskalad, fast kapsel med mycket transparens fr kad kartsynlighet.Den nya JET 2.0-nlen har utformats fr den perfekta balansen mellan hastighet och stabilitet.
silva arc jet c s tumkompass
Silva Arc Jet C S r en kompaktare modell n Arc Jet S. Du har precis samma grymma egenskaper med nl och huset men denna modellen har en mindre tumplatta som passar till barn och ungdomar.
str8 kompasser
Grundarna av Str8 r tredje generationens aktiva orienterare. Familjen har varit delaktiga i alla delar av orienteringen frn vrldsmsterskap, lokala tvlingar, kartritning till trnaruppdrag. Eftersom man inte var helt njd med vad som fanns p marknaden brjade man utveckla en ny kompassdesign - slutprodukten ser vi idag i Str8. Utveckald av och tillsammans med orienterare p hgsta niv.
Str8 kompasser har en ren design och stabil, snabb nl vilket uppskattas av mnga orienterare.
STR8 ORGINAL TUMKOMPASS
Noggrann och precis kompass med innovativ design. Ergonomiskt utformad med flera riktigt bra detaljer. Kompassnlen r mycket stabil vid lpning. En smart detalj r att vinkeln p remmen gr att justera s att den passar just din teknik.
str8 evo tumkompass
Detta r en strippad toppmodell med riktigt bra prestanda. Nlen r inte riktigt lika snabb som toppmodellen Str8 Original men med samma fina noggrannhet. Storleksmssigt hamnar Evo precis mitt emellan Str8 Original och Str8 Original Kompakt.
orientering tillbehr
VAPRO DEFINITIONSHLLARE COMBI
Definitionshllare i mjukplast med ppning p lngsidan som fstes med tv snabbspnnen lngs med armen. Kan ven fstas runt tummen fr stabilare grepp.
Passar p bde vnster och hger arm.
SILVA KOMPASSFODRAL
Silva kompassfodral. Stabilt och sker frvarning fr din kompass.
LEUKOTAPE SPORTTEJP CLASSIC
Leukotape Classic r en vattenavvisande, stel sporttejp med hg vidhftning. Tillverkad av bomull med hftmassa av zinkoxid.
vapro definitionshllare tub
VAPRO Definitionshllare Tub.
Finns i tv storlekar:
Storlek: 150 x 75 mm = S
Storlek: 180 x 75 mm = L
OL-TECH SKOVSKA SB08
Skolda fr frvaring av dina skor till och frn tvling/trning. Finns i flera frger.
SPORTDOC SPORTTEJKP MEDICAL BLUE 38MM X 9,1M
anvnds med frdel vid behandling av stukningar, vrickningar men ocks i frebyggande syfte som std och avlastning under trning och tvling.
Klicka -HR- fr hela vrt sortiment av Skadematerial
SAUCONY - BAMM 2024
Saucony BAMM (Bjrkliden Arctic Mountain Marathon) r en tvdagars fjllorientering fr tvmannalag med vernattning p fjllet. En absolut favorit fr dig som gillar utmaningar. Hr springer du i mycket vacker och utmanande milj dr du stts p prov samtidigt som ofrglmliga minnen skapas.
Sjlvklart kommer Plder Sport som vanligt finnas p plats med frsljning och service tillsammans med Saucony.Ls vr artikel om evenemanget samt ta del av tre intervjuer med Saucony-profiler som sprang BAMM2023. Max Moberg, Natalie Persson och Nicolas Simonin delar med sig av sina upplevelser och ger sklart ven flera tips kring frberedelser och utrustning.
I artikeln hittar du ven en rabattkod som ger dig 20% p anmlningsavgiften till BAMM2024.
Till Plder Sports kampanjer
LS VAD KERSTIN TYCKER OM OSS P TRUSTPILOT!
Human score
Facebook icon
Instagram icon
Website icon
YouTube icon
Flj oss p sociala medier
+46 380 80000 | Terminalgatan 1, Nssj |
Vi reserverar oss fr felskrivningar, prisndringar, slutfrsljning och leveransfrseningar.
Copyright (C) 2023 | Plder Sport AB, All rights reserved.Vill du inte lngre ha Plder Sports nyhetsutskick?
Avregistrera dig hr.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Pölder Sport

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊