Mis Het Niet: 40% Voorseizoen Korting Op Uw Parkeerplaats - Boek Nu!

Bekijk in browser

Parkcare.nl

Sent on 04 June 2024 02:30 AM

Text Summary Of This Email

bekijk in browser
Logo ParkCare
Boek nu met 40% korting! >>
Beste lezer,
Het voorseizoen komt bijna tot zijn eind!Het vinden van een parkeerplaats bij luchthavens in Nederland, Duitsland en Belgi kan enorm stressvol zijn, vooraltijdens de vakantieweken. Door de grote vraag zijn veel parkeerplaatsen dan al volgeboekt. Om die redenbieden we u nu de mogelijkheid om uw parkeerplaats bij verschillende vliegveldente reserveren met voorseizoenskortingen tot wel 40%!
Waarom u deze korting absoluut niet mag missen:
Bespaar met40% korting vanwege het voorseizoen
Door uzelf nu van een parkeerplaats te verzekeren, bespaart u maar liefst 40% op de normale prijs! Dit geld kunt u gebruiken om op vakantie meer leuke activiteiten te doen.
Extra diensten
Geniet niet alleen van een beveiligde parkeerplaats, maar ook van onze extra diensten zoals carwash, tankservice en pendeltransport. U vindt alle aanbiedingen op onze website.
Beperkte beschikbaarheid
Deze voorseizoenskorting is slechts tijdelijk beschikbaar en de beschikbaarheid is beperkt. Wacht niet tot het laatste moment om te profiteren van deze aanbieding, want eens de beschikbare plekken zijn volgeboekt, is uw kans voorbij.Begin uw reisontspannen &verzeker uw parkeerplaats nu voor een onverslaanbare prijs!Het team van ParkCare wenst u alvast een prettige reis.
Boek voordat het te laat is en verzeker je van de beste prijzen met ParkCare. Vindt ulater een betere aanbieding? Als u boekt met een annuleringsverzekering, kunt u uwreservering tot n uur voor vertrek kosteloos annuleren of wijzigen.
Reserveer hier uw parkeerplaats >>
ParkCare
Brugstraat 7a1, Groningen
facebook
linkedin
U ontvangt deze mail omdat u eerder bij ParkCare geboekt heeft of u heeft ingeschreven op onze website.
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Parkcare.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊