Oud en Nieuw deal: Supersnelle 256GB microSDXC geheugenkaart | SanDisk ExtremePro | Voor veeleisende en professionele gebruikers | Normale prijs € 69,95 - Nu slechts € 34,95 en gratis verzending

Klik hier om deze email in uw browser te lezen

Saake-shop.nl Nl

Sent on 29 December 2023 04:11 AM

Text Summary Of This Email

Klik hier om deze email in uw browser te lezen
Geachte heer, mevrouw ,
Oud en Nieuw deal!
Tot en met 31 december elke ochtend nog 1 knaller! Vandaag:
SanDisk 256GB microSDXC geheugenkaart
ExtremePro - Lekker veel opslag - Supersnel - Uren film in hoge kwaliteit en duizenden (RAW) foto's
Snelle geheugenkaart met veel opslag! Ideaal voor de veeleisende gamer, fotograaf of filmer. Oa geschikt voor het vastleggen van de allerbeste 4K videokwaliteit. Lezen tot 200MB/s en schrijven tot 140MB/s.
Normale prijs: 69,95 - Nu slechts 34,95 en gratis verzending! Bestel nu!
Super snelle geheugenkaart!
Deze SanDisk geheugenkaart heeft een leessnelheid tot 200MB/sec (schrijven tot 140MB/s) en is daarmee een van de snelste microSDXC geheugenkaarten die op dit moment in de markt verkrijgbaar is.
De SanDisk Extreme Pro microSDXC UHS-I geheugenkaart is ideaal voor gebruikers van smartphones, actioncam's, game consoles, camera's en tablets die de capaciteit van hun apparaat willen verhogen en ook beelden in 4K UltraHD kwaliteit willen kunnen vastleggen.
Haal alles uit uw apparaat
De nieuwe SanDisk microSDXC Extreme Pro UHS-I (equivalent aan Class10) geheugenkaart stelt gebruikers van camera's, game consoles, smartphones en tablets in staat om volop gebruik te maken van alle mogelijkheden op hun apparaat.
Snellere bestandsoverdracht
Met een hoge lees- en schrijfsnelheid verplaatst de geheugenkaart bestanden snel van het ene naar het andere apparaat. Dus snellere Apps, games, FullHD 3D en 4K UltraHD is geen probleem.
Veel opslag
Met 256GB meer dan genoeg ruimte voor foto's, video, muziek, games, navigatiesoftware en andere bestanden!
Meer (of minder) opslag nodig?
We hebben deze microSDXC geheugenkaart leverbaar in alle capaciteiten van 32GB tot 1TB, uiteraard k scherp geprijsd! U vindt deze op onze website bij "Gerelateerde producten".
Filmen in 4K UltraHD videokwaliteit
De overdrachtssnelheid is tot 140MB/s en de geheugenkaart voldoet aan de UltraHighSpeed Class3 (U3) specificaties. Hierdoor is deze microSDXC geheugenkaart zeer geschikt voor het gebruik in veeleisende 4K camera's.
Kan tegen een stootje
De geheugenkaart is waterproof, kan tegen extreme temperaturen, is shockproof en X-ray proof. U kunt dus zorgeloos op reis met deze geheugenkaart.
Veilig uw geheugenkaart(en) vervoeren?
Zoekt u nog een handige case voor het veilig bewaren en meenemen van een flink aantal geheugenkaarten en camera accu's? Dan mag de Jupio BatMem niet ontbreken. Geschikt voor 2 camera accu's en tot wel 14 geheugenkaarten.
Inclusief SD adapter
Deze 256GB microSDXC geheugenkaart wordt geleverd met SD adapter om als volwaardige SDXC kaart te kunnen functioneren, bijvoorbeeld in camera's en videocamera's.
Normale prijs 69,95
Nu slechts 34,95 en gratis verzending! Klik hier en Bestel nu!
Deze deal is alleen vandaag en morgen geldig. De voorraad is beperkt: op = op!
Vorige Oud en Nieuw deal
FXLion V-lock Accu Nano ONE - 14.8V / 50Wh
Voor zijn soort licht en compact - Gewoon via USB-C op te laden - Ook als powerbank in te zetten
Speciaal voor de professionele fotografen, producers en videografen: professionele en compacte V-lock accu voor diverse camera-installaties, lampen en beeldschermen. Ook als krachtige powerbank te gebruiken. Op te laden via USB-C: dus geen grote/dure V-mount oplader meer nodig. Voorzien van een ingebouwde draadloze oplader voor uw smartphone.
Normale prijs 209,-
Nu slechts 169,- en gratis verzending! Klik hier en Bestel nu!
Extra actie!
Bij gelijktijdige aankoop van 2 van deze accu's (mag ook 1 x de Nano ONE en 1 x de Nano TWO zijn) ontvangt u de FXLion 4 kanaals USB-C PD snellader ter waarde van 109,- gratis bijgeleverd! Deze krachtige professionele lader maakt het mogelijk om tot 4 apparaten op te laden.
Klik hier om u uit te schrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Saake-shop.nl Nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Saake-shop.nl Nl

More Emails And Deals For You