Snurky.nl wordt Online Slaapcomfort!

Snurky.nl

Sent on 14 November 2023 03:35 AM

Text Summary Of This Email

Beste klant,
We willen u hartelijk bedanken voor uw trouwe steun sinds 2005 als klant van Snurky.nl. We sturen u deze e-mail omdat u in het verleden aankopen hebt gedaan bij Snurky.nl en zich hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief.
Na 18 succesvolle jaren hebben we besloten om een nieuwe weg in te slaan en onze webshop te vernieuwen. Snurky.nl evolueert naar Online Slaapcomfort! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan deze transformatie en we zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Er staan zelfs nog meer veranderingen op de planning.
Met deze verandering wordt Online Slaapcomfort onderdeel van een groter online platform met webshops, De Online Binnenstad. We beheren meerdere prachtige webshops met dit platform en zijn sinds kort officieel online begonnen. Neem vooral een kijkje op www.onlinebinnenstad.nlom erachter te komen wat we allemaal aanbieden!
Met deze veranderingen komt ook de mededeling dat u vanaf nu niet meer kunt bestellen op www.snurky.nl. We nodigen u van harte uit om onze nieuwe webshop te ontdekken op www.onlineslaapcomfort.nl.
Als blijk van waardering voor uw loyaliteit ontvangt u een exclusieve korting van 10% op uw eerste aankoop met de kortingscode "WELKOM-10".
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Online Slaapcomfort en hopen dat u net zo enthousiast zult zijn over onze vernieuwingen als wij. Gedurende de hele maand november willen we de opening van onze webshop met jullie vieren en bieden wij onderstaande aanbiedingen:
15% korting op alle producten van het merk Brinkhaus.
20% korting op alle producten van het merk Mahoton.
25% korting op alle producten van de merken Heckett & Lane, Yellow en Zo!Home.
Bij aankoop van een boxspring ter waarde van 1.500,- ontvangt u GRATIS een Adore Boxspring Garda in een maat naar keuze!
Tot snel in onze nieuwe webshop!
Met vriendelijke groet,Snurky.nl / Online Slaapcomfort
Online Slaapcomfort is onderdeel van De Online Binnenstad B.V.:
- www.onlineslaapcomfort.nl- www.adoreslaapcomfort.nl- www.maisonhome.nl- www.zitbal.nl- www.scanliving.nl- www.sportinabox.nl
Klik op deze link om u uit te schrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Snurky.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Snurky.nl

Nieuwsbrief inschrijving gelukt

Snurky.nl

Nieuwsbrief inschrijving gelukt

11 November 2022 12:51 AM