⌛-8%, timp de 8 ore, la comenzi de minimum 99 lei

Ultima zi de extra reduceri >>

Studio Moderna RO

Sent on 22 February 2024 05:09 AM

Text Summary Of This Email

Ultima zi de extra reduceri >>
Alege calitatea Dormeo pentru un somn odihnitor i zile tonice!
Dormeo
Saltele
Toppere
Perne
Pilote
Lenjerii
Promoii
LIBER LA SHOPPING, ULTIMA ZI!
8 ORE CU 8% EXTRA REDUCERE
Oferta Working Hours se apropie de sfrit. Profit acum de ultimele ore n care beneficiezi de 8% reducere la achiziii de minimum 99 de lei!
Nu mai atepta i intr acum pe site-ul nostru, unde te ateapt o selecie variat de produse pentru dormitor: saltele, toppere, perne, pturi i pilote, etc. Comand acum i bucur-te de confortul i calitatea produselor noastre, la preuri imbatabile.
*Campania este valabil n perioada 20-22.02.2024, n limita stocului disponibil i este supus unui regulament. Vezi detalii suplimentare aici
Profit de extra reducere
Top vnzri:
Saltea Dormeo Aloe Vera
-8% EXTRA I TRANSPORT GRATUIT
Profit!
Dormeo Set Perna Si Pilota AdaptiveGO
-8% EXTRA
Set 2 Perne Clasice Aloe Vera II 50x70 cm
Set Perna Clasic Aloe Vera + Pern Anatomic Aloe Vera
3 In 1 Emotion Owls
Topper Mlily Memory
Vezi oferta lunii pe site-ul Dormeo! Click aici >>
Urmrete-ne i pe reelele sociale sau viziteaz-ne n magazine:
Va rugam sa adaugati adresa de e-mail in Address Book pentru a va asigura ca primiti mesajele noastre in Inbox.
Asteptam sugestiile si comentariile dvs. la adresa de e-mail .
Acest mail v-a fost transmis in baza acordului dumneavoastra, exprimat in conformitate cu dispozitiile Legii 365/2002 privind comertul electronic, cat si Regulamentului 679/27.04.2016 privind protecia persoanelor fizice n ceea ce privete prelucrarea datelor cu caracter personal i privind libera circulaie a acestor date i de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecia datelor)..
Ati primit acest e-mail deoarece v-ati inscris la newsletterul nostru Dormeo Home .
Utilizatorul care se aboneaza la newsletter-e este de acord sa primeasca aceste newsletter-e gratuite din partea companiei noastre DORMEO HOME S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independetei nr. 319 L, Corp A1, Parter, CUI 15065733, inregistrata la Registrul Comertului J40/12581/2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327 si este de acord cu prelucrarea datelor sale personale inregistrate aici pana in momentul in care acordul de a primi newsletter-e este retras; acest lucru se poate realiza prin click pe butonul de dezabonare care este inclus in toate email-urile primite, prin solicitare de dezabonare la adresa de e-mail sau apeland numarul de telefon 021.301.72.72. Mai multe informatii sunt disponibile in sectiunea Termeni de confidentialitate.
Dormeo Home Romania, Splaiul Independentei, nr. 319 L, Cladirea Paris, corp A1, parter, Bucuresti, sector 6 Romania Tel: +4 021-455 0055; Fax: +4 021-455 0092.
Doreti s te dezabonezi? Click aici.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Studio Moderna RO

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

More Emails And Deals For You