Ga nu naar één van deze Dutchweeks!😍

Bekijk hier accommodaties die je kunt boeken voor n van de Dutchweeks!

Summittravel.nl

Sent on 19 February 2024 04:59 AM

Text Summary Of This Email

Bekijk hier accommodaties die je kunt boeken voor n van de Dutchweeks!
Bekijk deze e-mail in je browser
Zoek & Boek Bedrijfsuitjes Contact
Beste wintersporter,
Maart staat alweer voor de deur, dus grijp je kans om dit wintersport seizoen nog een keer naar de sneeuw te gaan voor het voorbij is! In maart is de kans op mooi en zonnig weer groot, en staan er veel feestjes op de planning, zoals bijvoorbeeld de Dutchweeks. Hier kun je voor een paar dagen of een hele week naar toe en genieten van de zon,sneeuw en feestjes.We hebben een aantal toffe accommodaties voor je op een rijtje gezet.
Wordt Zell am See jouw volgende bestemming of wil je Dutchweek Gerlos meemaken vanuit het comfortabele Hotel Gaspringerhof? Ook het mooie Sauze d'Oulx in Itali en fijne appartementen tijdensde Dutchweek in Saalbach zijn wij niet vergeten. Weet jij al wat je volgende bestemming wordt? Lees snel verder en kijk of er een accommodatie voor jou tussen staat!
Sneeuwrijke groet,
Daan
Team Summit Travel
Bekijk hier onze prachtigeaccommodaties!
Alpenparks Rsidence- Zell am See
Alpenparks Rsidence Zell am See heeft een ideale ligging op loopafstand van het centrum van Zell am See.De skilift CityXpress ligt op 400 meter afstand. . De accommodatie wordt beoordeeld met een 8 door onze klanten en je verblijft op basis van logies!
Vanaf 522,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Alpenparks Rsidence Zell am See
Hotel Gaspingerhof - Gerlos
Geniet van de warme gastvrijheid en persoonlijke atmosfeer in het stijlvolle 4-sterren Hotel Gaspingerhof in het centrum van het bruisende Gerlos. Het uitgaansleven begint in de directe omgeving. De Dorfbahn skiliftbevindt zich naast het hotel.Je verblijft hier op basis van logies!
Vanaf 792,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Hotel Gaspringerhof
Hotel Avalanche - Sauze d'Oulx
Hotel Avalancheligt direct aan de piste en op 200 meter van de skilift. Het centrum van Sauze d'Oulx ligt op 300 meter afstand.Het hotel beschikt onder andereover een gezellig zonneterras, lounge en bar. Een perfecte accommodatie om te verblijven tijdens dezeDutchweek. Je verblijft hier op basis van logies!
Vanaf 468,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Hotel Avalanche
Appartementen Good Times - Saalbach
Appartementen Good Times liggen tussen Saalbach en Hinterglemm. Allebei de centra ligggenop 1,5 km afstand. Via piste 34a kan je tot vlakbij de appartementen terugskin. Eenmaal thuis kun je genieten van de sauna die aanwezig is.Je verblijft hier op basis van halfpension!
Vanaf 799,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Appartementen Good Times
Zorg dat je er als eerste bij bent voor het nieuwe wintersportseizoen!
De eerste accommodaties voor het nieuwe wintersportseizoen staan online! En wat is het leuk om alweer te gaan orinteren waar je naartoe op wintersportvakantie gaat volgend jaar! Bij ons ben je aan het goede adres. De eerste accommodaties voor het nieuwe seizoen staan namelijk online! En voor de accommodaties die nog niet online staan, is er de alert service. Hier kun je je emailadres achterlaten en zodra jouw favoriete accommodatie online komt, krijg jij van ons een bericht, zodat je kunt boeken!
Bekijk het aanbod hier!
Soepele annuleringsvoorwaarden
Wanneer je bij ons boekt, kun je veel accommodaties boeken met soepele annuleringsvoorwaarden. Zo kun je bij ons bij verschillende accommodaties tot 10, 8 en 6 weken van tevoren gratis annuleren. Dit betekent dat je zonder opgaaf van redenen nog kunt annuleren.
Waarom Summit Travel?
Gunstige annuleringsvoorwaarden
Aangesloten bij SGR(Z) en ANVR
Altijd eeneigen contactpersoon
Zeer flexibele service
Verrassend scherp geprijsd
Uitgebreide kennis vanwintersport gebieden
Volg ons ook op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom ons aanbod, de wintersportgebieden en onze voorwaarden!
Facebook
Instagram
LinkedIn
Zoek en boek
Summit Travel regelt het voor je!
Zeer persoonlijke serviceMeer dan 20jaar ervaring in wintersportreizenJe eigen
contactpersoon Verrassend scherp geprijsd Betrouwbaarheid en zekerheid
Ga veilig en onbezorgd op reis met Summit Travel. Wij zijn lid van SGR, ANVR en het calamiteitenfonds.
Advies op maat voor je wintersport? Bel ons: 010-2799632
Copyright 2024 Summit Travel, Alle rechten voorbehouden.
Prijzen excl. 20,- boekingskosten, de bijdrage van 2,50 voor het Calamiteitenfonds en de toeristenbelasting (ter plaatse te betalen).
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We informeren je over wintersportnieuws uit de Alpen, leuke tips en aanbiedingen!
Bekijk onze privacy policy op www.summittravel.nl, zodat je weet hoe wij met jouw gegevens omgaan.
Wijzig je voorkeuren|afmelden nieuwsbrief
Privacy & Disclaimer
✉️ Never Miss The Latest Emails From Summittravel.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊