Sluit het wintersportseizoen fantastisch af!😍

Wil jij het seizoen afsluiten in Val Thorens of alvast boeken voor volgend jaar? Boek dan n van deze prachtige accommodaties!

Summittravel.nl

Sent on 09 April 2023 04:00 AM

Text Summary Of This Email

Wil jij het seizoen afsluiten in Val Thorens of alvast boeken voor volgend jaar? Boek dan n van deze prachtige accommodaties!
Bekijk deze e-mail in je browser
Zoek & Boek Bedrijfsuitjes Contact
Beste wintersporter,
De eerste lentedagen in Nederland zitten erop en de winter lijkt nu dan toch echt ten einde te zijn. Dit is in de meeste skigebieden ook het geval, maar niet overal in Val Thorens, bijvoorbeeld, kun je de hele maand nog lekker skin. Dus doe eens gek, en boek spontaan nog een vakantie naar de sneeuw!
Zo kun je deze maand nogonder andere naarhet mooie en sneeuwzekere Val Thorens.Daar ligt op dit moment 240 centimeter sneeuw en het is de verwachting dat dit blijft liggen tot en met Dutchweek Val Thorens! Wil je liever naar een ander skigebied en al iets voor volgend jaar boeken? Bekijk dan ons aanbod en meld je eventueel aan voor de alert service! Wacht niet te lang, want accommodaties zijn vaak alweer snel volgeboekt!
Sneeuwrijke groet,
Sammy
Team Summit Travel
Top chalets voor een wintersportvakantie
Chalet Le Sabot de Venus - Val Thorens
Chalet Le Sabot de Venus heeft moderne appartementen voor 2 tot 12 personenmet een perfecte ligging aan de piste in het hart van Val Thorens. De appartementen zijn nog voorde hele maand te boeken en zo kun je in april nog genieten van de sneeuw.Je verblijft op basis van logies!
Vanaf 483,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Chalet Le Sabot de Venus
Chalet Les Balcons - Val Thorens
Op een prachtig plekje op de hellingen van Val Thorens liggen de appartementen Les Balcons, op het zuiden, op 500 meter afstand van het centrum en op 150 meter afstand van de skipistes. Bij de appartementen heb je een wellnessmet
zwembad, sauna en fitnessruimte. Je verblijft hier op basis van logies!
Vanaf 405,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Chalet Les Balcons
Residence Koh-I Nor - Val Thorens
Rsidence Koh-I Nor ligt op 500 meter van het centrum van Val Thorens en aan de skipiste (ski-in, ski-out!).Je stapt dus 's ochtends direct de piste op. Rsidence Koh-I Nor beschikt over een verwarmd zwembad, fitness ensauna!Je boekt hier op basis van logies!
Vanaf 668,- per persoon inclusief skipas!
Bekijk Residence Koh-I Nor
Boek nu je wintersportvakantie voorvolgend jaar!
Zit de wintersportvakantie er dit jaar op voor jou? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je wintersportvakantie voor volgend jaar boeken! En dat komt mooi uit! Op dit moment is een deel van onze accommodaties al boekbaar, zoals Chalet Augustine in Hinterglemm! Zit de perfecte accommodatie er voor jou niet tussen? Dan kun je je nu aanmelden voor de alert service van jouw favoriete accommodatie!
Bekijk het aanbod hier!
Soepele annuleringsvoorwaarden
Wanneer je bij ons boekt, kun je veel accommodaties boeken met soepele annuleringsvoorwaarden. Zo kun je bij ons bij verschillende accommodaties tot 10, 8 en 6 weken van tevoren gratis annuleren. Dit betekent dat je zonder opgaaf van redenen nog kunt annuleren.
Waarom Summit Travel?
Corona Cashback garantie
Gunstige annuleringsvoorwaarden
Aangesloten bij SGR(Z) en ANVR
Altijd eeneigen contactpersoon
Zeer flexibele service
Uitgebreide kennis vanwintersport gebieden
Volg ons ook op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom ons aanbod, de wintersportgebieden en onze voorwaarden!
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
Zoek en boek
Summit Travel regelt het voor je!
Zeer persoonlijke serviceMeer dan 19jaar ervaring in wintersportreizenJe eigen
contactpersoon Verrassend scherp geprijsd Betrouwbaarheid en zekerheid
Ga veilig en onbezorgd op reis met Summit Travel. Wij zijn lid van SGR, ANVR en het calamiteitenfonds.
Advies op maat voor je wintersport? Bel ons: 010-2799632
Copyright 2023 Summit Travel, Alle rechten voorbehouden.
Prijzen excl. 20,- boekingskosten, de bijdrage van 2,50 voor het Calamiteitenfonds en de toeristenbelasting (ter plaatse te betalen).
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. We informeren je over wintersportnieuws uit de Alpen, leuke tips en aanbiedingen!
Bekijk onze privacy policy op www.summittravel.nl, zodat je weet hoe wij met jouw gegevens omgaan.
Wijzig je voorkeuren|afmelden nieuwsbrief
Privacy & Disclaimer
✉️ Never Miss The Latest Emails From Summittravel.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊