🌻 Voordelig de zomer in met onze afgeprijsde producten

Het is eindelijk zomer. Ben jij er al klaar voor? Bij Tuinland profiteer je nu van aantrekkelijke kortingen op geselecteerde producten.

Tuinland NL

Sent on 27 June 2024 05:40 AM

Text Summary Of This Email

Het is eindelijk zomer. Ben jij er al klaar voor? Bij Tuinland profiteer je nu van aantrekkelijke kortingen op geselecteerde producten.
Zomer met Tuinland
Hallo tuinliefhebber,
De zomer is officieel begonnen! Is jouw tuin, terras of balkon al klaar om te genieten van het warme weer? Bij Tuinland hebben we alles wat je nodig hebt om je buitenruimte zomerklaar te maken. En met de afgeprijsde artikelen op tuinmeubelen in onze webshop ook nog eens erg prettig voor je portemonnee. Bescherm je jacuzzi met onze afdekhoezen, breng leven in elke hoek met onze onderhoudsvrije kunstplanten, creer schaduwrijke plekjes met onze stijlvolle parasols en ontspan in luxe met onze comfortabele ligstoelen. Dit en meer koop je nu online bij Tuinland voor aantrekkelijke prijzen.
Bekijk onze afgeprijsde artikelen
Loungeset met parasol
Creer schaduw in je tuin
Met de zomerse hitte die in aantocht is, is het tijd om je voor te bereiden op zonnige dagen in je tuin. Profiteer van de korting op geselecteerde parasols in onze webshop. Of koop n van onze andere parasols. Mis deze kans niet om je buitenruimte om te toveren tot een koele en comfortabele oase.
Parasol met franjes
Van 229
voor 99
Shop nu
Parasol Bohemian
Van 49,95
voor 19,95
Parasol Laguna
Nu voor slechts
379
Tropische sferen met onze kunstplanten
Lukt het je niet om je planten lang in leven te houden? In onze blogs geven we je tal van tips. Wil je je balkon of veranda een gezellige zomerse sfeer geven, maar zijn de omstandigheden simpelweg niet geschikt voor levende planten, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor onze tropische kunstplanten. Ze zijn onderhoudsvrij, blijven altijd groen en kunnen overal geplaatst worden, zelfs op plekken zonder zonlicht, zoals onder een overkapping. En ze vereisen geen zorg als je op vakantie bent.
Kunst Bamboeplant in Pot
59,95
Kunst Palmboom in Pot
99,95
Kunst Bananenplant in Pot
54,95
Klantenpas Tuinland
Ben je al bekend met ons nieuwe loyaliteitsprogramma? Met onze klantenpas en de Tuinland app profiteer je van vele voordelen! Met de app kun je punten sparen bij elke aankoop, met zelfs extra punten in het Tuincaf en bij de snijbloemen. Daarnaast kun je profiteren van speciale acties en aanbiedingen, die exclusief zijn voor app-gebruikers. Ontvang ook persoonlijke coupons en een attentie op je verjaardag.
Bekijk alle voordelen
Volg ons:
Facebook icon
Instagram icon
Twitter icon
2024 Tuinland Webshop B.V..Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
Wil je je voorkeuren wijzigen?Dan kun je je voorkeuren updaten of uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Tuinland NL

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

Latest Promos, Deals And Discounts From Tuinland NL