Bedank de leraar met een lekker cadeau 🎁

Geniet van 10% korting de event categorie 'bedankt'

Vandeca

Sent on 08 June 2024 04:45 AM

Text Summary Of This Email

geniet van 10% korting de event categorie 'bedankt'
bekijk deze email in je browser
Beste ouders
Het schooljaar nadert zijn einde en het is tijd om de leerkracht(en) van je kinder(en) te bedanken voor hun zorg en voor alles wat ze hen hebben bijgeleerd. Wat is een betere manier om hen te waarderen dan met een heerlijk cadeau? We hebben opnieuw een lekkere korting klaar, maar daarover lees je verder meer.
Leraren spelen een onschatbare rol in het leven van onze kinderen. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het overdragen vankennis, maar ook voor hetbegeleideneninspirerenvan kinderen. Het is belangrijk om hen te laten weten dat hun inzet en toewijding worden gewaardeerd. Een klein gebaar van dankbaarheid kan een groot verschil maken.
Bij Vandeca hebben we een speciaal assortiment aan geschenken samengesteld om de leerkracht te bedanken. Onze cadeaus variren van knapperige Jules Destrooper koekjes, verpakt met boodschappen zoals "Bedankt juf!" en "Bedankt meester!", tot een verscheidenheid aan merci chocolaatjes met berichten zoals "merci voor het leuke schooljaar". Deze cadeaus zijn een perfecte manier om het schooljaar op een positieve noot af te sluiten en je dankbaarheid te tonen.
Speciaal voor jou hebben we een korting voorzien van 10% op onze events categorie 'bedankt'.
Gebruik hiervoor de code BEDANKTLERAAR24.
Bekijk daarnaast onze smakelijke promo's.Deze bieden een permanent overzicht aan producten met korting (op=op), dus kom regelmatig langs om te kijken of je favoriet er tussen zit.
chocolade promo
snoep promo
petfood promo
Deze kortingsactie is geldig onder de volgende voorwaarden:
kortingscode: BEDANKTLERAAR24
actiecode in te geven bij afrekenen
geldig tot en met 15/06/2024
niet geldig in combinatie met andere actiecodes
gratis verzending vanaf 60
Vandeashwordt bij bestelling mits account verrekend
Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Volg ons via:
Instagram
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Website
Ondertussen willen we uiteraard graag weten wat je van ons vindt: leveren we tijdig, zijn we eerlijk en open in onze communicatie, werkt de website zoals verwacht of heb je gewoon een andere opmerking? Laat het ons weten via of beter nog: laat een review achter op Trustpilot.
Copyright 2024, Alle rechten voorbehouden
ons e-mailadres is:
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent van VDC-Komerz, met ons in contact bent geweest of je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief. Wil je je uitschrijven, dan kan dathier, maar dan mis je updates en voordelen van al dat lekkers.
✉️ Never Miss The Latest Emails From Vandeca

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊