10% korting, speciaal voor jou! 🎁

GRATIS bezorgd vanaf 20 | Toon de afbeeldingen

Wonderbox

Sent on 12 March 2024 11:00 AM

Text Summary Of This Email

GRATIS bezorgd vanaf 20 | Toon de afbeeldingen
GiftForYou
ALLE CADEAUS
BESTSELLERS
VRIJE KEUZE
LOGIN
-10% korting voor jou!code :BIRTHDAY10-5TRL-B6LR-DYRT
Staan er verjaardagen om de hoek en ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau? Geen stress, want wij hebben de leukste verjaardagcadeaus op een rijtje gezet voor jou!
En om het nog leuker te maken krijg jij 10% korting op alle beleveniscadeaus met jouw persoonlijke code:BIRTHDAY10-5TRL-B6LR-DYRT
BEKIJK ALLE CADEAUS HIER
Happy Birthday
10% KORTING Happy Birthday van Wonderbox is ht flexibele verjaardagscadeau om te geven en te krijgen! Maak jouw keuze uit een van de 14.000 belevenissen: van diverse etentjes en heerlijke weekendjes weg tot aan massages, proeverijen en vele soorten dagjes uit.
20 - 200
BEKIJK & BESTEL
Duizend & n Sfeervolle Droomnachten
10% KORTING Kom dus genieten van een of meerdere nachten in een 3* of 4* hotel, een gastronomische overnachting in het hart van een chteau met wijnproeverij of een ontspannende pauze in de spa van een pension.
149,90 134,91
De Hiep Hiep Hoera Kaart
DE Cadeaukaart is de leukste cadeaukaart van Nederland! Deze unieke cadeaukaart is direct te besteden onder andere De Bijenkorf, Intertoys, Zalando, Decathlon, Blokker en Coolblue. Shoppen, klussen, dineren, wellness, dagjes uit, weekendjes weg en nog vl meer.
5 - 150
Samen Uit Eten
10% KORTING Voor een gezellig avondje uitgebreid uit eten zit je helemaal goed met Samen Uit Eten van Wonderbox. Proef gerechten uit klassieke keukens zoals Frans of Italiaans of ontdek nieuwe smaken van over de hele wereld.
59,90 53,91
Ontdek nog veel meer...
ETEN & DRINKEN
WELLNESSCADEAUS
SPORT & UITJES
WaaromWonderbox?
Snelle leveringOp werkdagen voor 15 uur besteld, morgen in huis
Ruim 3 jaar geldigDus voldoende tijd om te genieten!
A la minute bezorgingMogelijk met onze digitale cadeaus
Gratis omruilen4Dus altijd een cadeau naar wens
1 Geniet van 10% korting op een aankoop van minimum 50 (uitgezonderd betalingen met een tegoed volgend op een omruiling of verlenging) opwww.wonderbox.nlen dat tot en met 31/05/2024 door jouw code in te vullen bij de bestelling. Aanbod enkel geldig voor geschenkdozen, activiteiten, activiteitenkaarten en cadeaubonnen (niet geldig voor de cadeaukaarten). Een enkele code per Wonderbox bestelling. Korting niet cumuleerbaar met andere promo-acties.Levering in Nederland via DPD gratis bij een aankoop vanaf 20,- op onze websitewww.wonderbox.nl.Geldigheid: 3 jaar en 3 maanden vanaf de aankoopdatum (uitgezonderd producten aangekocht met een tegoed volgend op een omruiling of verlenging, de activiteiten la carte, en de cadeaukaarten omschreven in artikel 1.3 van de Algemene Voorwaarden).4 Gratis Omruilen: Wil je jouw Wonderbox liever omruilen voor een cadeau dat beter bij jou past? Leeshierhoe het werkt.Deze e-mail is voor u bestemd omdat u toestemming hebt gegeven conform artikel 6 paragraaf 1 punt a) van de Europese Verordening 2016/679. U hebt recht op inzage, correctie, verwijdering, overdraagbaarheid van de gegevens die op u betrekking hebben en u kunt bezwaar maken tegen verwerking ervan of de verwerking ervan beperken. Als u deze rechten uit wilt oefenen, kunt u schrijven naar: . Meer informatie is te vinden op Privacybeleid.WONDERBOX NL BV, Lichtfabriekplein 4, 2031TE Haarlem, Netherlands, geregistreerd onder nummer (KvK) 34248019
Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit
✉️ Never Miss The Latest Emails From Wonderbox

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊