🌸 Babyslofje-online.nl | SPEELGOED voor binnen en nieuwe GIFTBOX

SALE met meer dan 50% korting | nieuwe VEILING items vanaf 1 euro

Babyslofje-online.nl

Sent on 14 September 2023 02:00 AM

Text Summary Of This Email

SALE met meer dan 50% korting | nieuwe VEILING items vanaf 1 euro
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hier de webversie.
Hi ,
Het warme zomerweer is nu echt voorbij. Tijd om eens te kijken naar leuke speelmaterialen voor binnenshuis. Van BABYDAN hebben we heel gave speelmatten van foam materiaal waar je kindje uren mee zoet zal zijn. En ook super tof zijn de houten hobbeldieren van Nattou, al gespot?
Verder hebben we weer een heel nieuw merk: SAGA. Van dit merk zijn er deze week super toffe cadeauboxen binnen gekomen. Dus heb je nog een kraamcadeautje nodig? Dan zijn deze boxen zeer gewild. Beperkt op voorraad en voorlopig is het op = op.
Verder uiteraard heel veel leuk spul in de SALE en ook de VEILING loopt door. Veel kleding van 4President nu vanaf 1 euro. Bied je mee?
Lieve groet van Jos
op vakantie met je kinderen
Een zachte Babydan speelmat van foam voor peuters. De speelmat bestaat uit 9 tegels van 30 x 30 cm. Een multifunctioneel en kindvriendelijke speelmat waarbijdefantasie en motoriek van je kindje bevorderd wordt. Ook heerlijk als ondergrond om bijvoorbeeld buiten op te spelen.
30.95
KOOP NU
NAAR ALLES VAN BABYDAN
Een zacht hobbeldier met een hoog knuffel gehalte vind je in de collectie van Nattou. Door de massief houten onderzijde en de dik gevoerde zitting met veiligheidsgordel kan je kindje geheel veilig en lekker comfortabel hobbelen.
139.95
NAAR ALLE HOBBELDIEREN
Een toffe geschenkbox van het leuke merk Saga. In de box zit een hydrofiel doek van 70x70 cm, een gebreide (super absorberende) slab en een fopspeen van Frigg. Alles past natuurlijk perfect bij elkaar qua kleur. Met deze cadeaubox als kraamcadeau kom je goed voor de dag!
45.00
NAAR ALLE BOXEN VAN SAGA
van 54.90 voor 30.00
van 39.95 voor 25.00
van 31.95 voor 20.00
NAAR ALLE SALE ARTIKELEN
bieden vanaf 1 euro
NAAR ALLE VEILINGEN
Facebook
Instagram
Pinterest
2023 - Babyslofje-online.nl - Molenveld 17 - 1761 BS Anna PaulownaKvK nummer 37110398
babyslofje-online.nl
Shoppen
Algemene voorwaarden
Uitschrijven
Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Babyslofje-online.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊