🥰 Shop nu de nieuwste items van Little Dutch, Playshoes en vele andere merken 🤩

De SALE en ook de VEILING map zitten bomvol met kortingen

Babyslofje-online.nl

Sent on 10 February 2024 02:03 AM

Text Summary Of This Email

de SALE en ook de VEILING map zitten bomvol met kortingen
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hier de webversie.
Hi ,
We hebben weer leuke nieuwe items voor jou:
de nieuwe regenjassen van Playshoes
gave slaapzakken van Little Dutch
leuke en hippe posters van Little Dutch
een vrolijk nachtlampje van Little Dutch
heerlijk ruikende verzorgingsproducten van Mushie in de SALE
twee nieuwe Mom Bags van Little Dutch, mauve en olive
let ook op onze veiling, er zijn deze week tientallen super gave items bijgekomen, bieden kan al voor 1 euro
had je al gespot dat er meer dan 600 artikelen in de SALE map zitten?
Ik wens je een super fijn weekend! Laat de lente maar komen
Lieve groet van Jos
Vrolijk de baby- of kinderkamer op met een unieke Little Dutch poster aan de muur. Little Dutch heeft verschillende ontwerpen gemaakt in A3-formaat, zodat er voor ieder kamertje een passende illustratie te vinden is.Bovendien zijn alle posters dubbelzijdig gedrukt, dus kun je gemakkelijk van afbeelding wisselen. Combineer de poster met dehouten posterhanger.
9.95
KOOP NU
Van Little Dutch hebben we de slaapzakken weer online staan. Voor deze koude periode maar ook gave hydrofiel slaapzakken voor bij zomerse temperaturen. Heb je de nieuwe kleurtjes Beige en Bunny al gespot?
54.95
59.95
29.95
NAAR ALLES VAN LITTLE DUTCH
Nieuw van Playshoes: gevoerde regenjassen. Een regenjas komt altijd van pas en deze zijn heerlijk warm met fleece gevoerd. Ze hebben een vaste capuchon en handige reflecterende strepen op mouwen. De jassen sluiten met een rits voorzien van kinbescherming. Van maat 80 tot en met maat 140.
49.95
NAAR ALLES VAN PLAYSHOES
Het is bedtijd! Laat Little Goose zijn rustgevende lichtje schijnen in de kinderkamer en je kleintje is zo in dromenland. Dit nachtlampje in de vorm van een gans geeft je kindje het gevoel van veiligheid en comfort om rustig in slaap te vallen.
Het draadloze LED-nachtlampje geeft een zacht licht en gaat automatisch uit na 12 minuten om batterijen (inbegrepen) te besparen. Voor slechts 19,95
Je kunt niet zonder! Een mom bag is de ultieme tas om alle spullen mee te nemen die je nodig hebt om je baby of peuter te verzorgen. Er is genoeg ruimte voor luiers, billendoekjes, een drinkfles, een set schone kleren en nog veel meer.
Door het eenvoudige, maar praktische ontwerp van de tas hang je hem gemakkelijk om de kinderwagen, zodat je je handen vrij hebt om voor je kleintje te zorgen. De mom bag is gemaakt van zachte jacquard terry badstof en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
39.95
Met een tweede kleinkind, dat nu net n maand is, weet ik dat je nooit genoeg rompers in huis hebt. Er komt vaak een golfje melk terug of de luier is echt over- en overvol ;-) Uit ervaring weet ik dat er zo drie of vier rompers per dag doorheen gaan. Dan is het toch super chill als je er voldoende van heb liggen? Neem nu deze van
Pippi, per vier verpakt en super gave kleurtjes en printjes.
NAAR ALLES VAN PIPPI
Van
MUSHIE hebben we een heerlijke babyshampoo. Mushie Shampoo & Body Wash is speciaal ontwikkeld voor de tere huid en hoofdhuid van babys en kinderen. De milde formule voorkomt uitdroging, verzacht en hydrateert de huid van jouw baby.
Deze
MUSHIE Baby Shampoo & Body Wash ruikt heerlijk en is niet getest op dieren en 100% vegan, wel zo fijn. En .... nu met 6,95 korting verkrijgbaar.
21.95 --> 15.00
NAAR MUSHIE
VEILINGEN
Bied mee met de leukste (nieuwe) items voor jouw kindje. Alle veilingen hebben een startbod van slechts 1 euro. Voor ieder wat wils en dagelijks komt er minimaal 1 artikel bij in de veiling.
BIED MEE
NAAR ALLE VEILINGEN
Waarom zijn antislip sokken zo handig?
Welkom in de wereld vanAntislip sokken - de kleine, maar krachtige metgezellen die de manier waarop kinderen bewegen en spelen kunnen veranderen! Dit ultieme gidsje neemt je mee op een avontuurlijke reis door de magische wereld van antislip sokken, waar comfort, stijl en veiligheid hand in hand gaan...
Lees verder ...
NAAR HET BLOG
SHOP NU
NAAR ALLE SALE ARTIKELEN
Facebook
Instagram
Pinterest
2024 - Babyslofje-online.nl - Molenveld 17 - 1761 BS Anna PaulownaKvK nummer 37110398
babyslofje-online.nl
Shoppen
Algemene voorwaarden
Uitschrijven
Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Babyslofje-online.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊