👉🏻 NIEUW in de webshop, speciaal voor jou

De SALE en ook de VEILING map zitten bomvol met kortingen

Babyslofje-online.nl

Sent on 01 March 2024 02:00 AM

Text Summary Of This Email

de SALE en ook de VEILING map zitten bomvol met kortingen
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hier de webversie.
Hi ,
Ben je nog op zoek naar leuke eyecatchers voor in de kinderkamer? Die hebben wij! Wat denk je van de bijzondere tapijten van Yellowtipi? Mooi aankleding van Baby's Only in de nieuwe kleur 'peach' of zo'n super zacht heerlijk kussen in de vorm van een letter van Yellowtipi? En van Jollein shop je direct zo'n heerlijk stoeltje voor jouw kindje ...
Ik wens je een super fijn weekend!
Lieve groet van Jos
Super gave vloerkleden, die komen van Yellowtipi. In de leukste kleuren en met de gaafste printjes fleuren ze elke kinderkamer direct op.
vanaf 99,95
KOOP NU
NAAR YELLOWTIPI
Leuke stoel van Jollein. De stoel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en te gebruiken tot en met 4 jaar. De stoel is gevuld met EPS beans. Gemaakt van trendy twill met een linnen look, past het moeiteloos in elk interieur. Laat jouw kleintjes genieten van hun eigen knusse plekje waar ze zich helemaal kunnen uitleven!
59,95
De nieuwe kleur Peach van Baby's Only is super tof, past deze in jouw babykamertje?
28.95
44.95
109.95
NAAR BABY'S ONLY
Deze letterkussens van Yellowtipi zullen top staan op de kinderkamer en zijn ook groot genoeg om als heerlijk knuffelkussen te kunnen dienen. Natuurlijk verkrijgbaar in alle letters van het alfabet ...
59.95
Van MUSHIE hebben we een heerlijke babyshampoo. Mushie Shampoo & Body Wash is speciaal ontwikkeld voor de tere huid en hoofdhuid van babys en kinderen. De milde formule voorkomt uitdroging, verzacht en hydrateert de huid van jouw baby.
Deze MUSHIE Baby Shampoo & Body Wash ruikt heerlijk en is niet getest op dieren en 100% vegan, wel zo fijn. En .... nu met 6,95 korting verkrijgbaar.
21.95 --> 15.00
NAAR MUSHIE
VEILINGEN
Bied mee met de leukste (nieuwe) items voor jouw kindje. Alle veilingen hebben een startbod van slechts 1 euro. Voor ieder wat wils en dagelijks komt er minimaal 1 artikel bij in de veiling.
BIED MEE
NAAR ALLE VEILINGEN
SHOP NU
NAAR ALLE SALE ARTIKELEN
Facebook
Instagram
Pinterest
2024 - Babyslofje-online.nl - Molenveld 17 - 1761 BS Anna PaulownaKvK nummer 37110398
babyslofje-online.nl
Shoppen
Algemene voorwaarden
Uitschrijven
Contact
βœ‰οΈ Never Miss The Latest Emails From Babyslofje-online.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊

More Emails And Deals For You