🎄 De leukste items voor onder de kerstboom of voor naar buiten ⛄️

SALE met meer dan 50% korting | nieuwe VEILING items vanaf 1 euro

Babyslofje-online.nl

Sent on 08 December 2023 02:00 AM

Text Summary Of This Email

SALE met meer dan 50% korting | nieuwe VEILING items vanaf 1 euro
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hier de webversie.
Hi ,
Zo, de Black Friday drukte is achter de rug en ook Sinterklaas heeft ons koude kikkerlandje weer verlaten. Ik weet niet hoe het jullie kids is vergaan maar Jayvi vond het bezoek van de pieten bij ons maar niets. Hij verstopte zich achter zijn tante op de bank en wilde niet tevoorschijn komen. Doodeng vond hij het.
Voor een paar pepernoten ging hij overstag maar niet van harte ;-)
Ik heb weer leuke items voor je verzameld. Voor onder de kerstboom of gewoon zomaar ... omdat het nodig is of omdat het zo cute is of gewoon omdat je het hebt verdiend!
Lieve groet van Jos
39.95
KOOP NU
32.95
46.95
23.95
NAAR ALLES VAN FILIBABBA
VEILINGEN
Bied mee met de leukste (nieuwe) items voor jouw kindje. Alle veilingen hebben een startbod van slechts 1 euro. Voor ieder wat wils en dagelijks komt er minimaal 1 artikel bij in de veiling.
BIED MEE
NAAR ALLE VEILINGEN
Van Isoki hebben we weer nieuwe tassen in de shop geplaatst. Stuk voor stuk bijzondere exemplaren die tot in de details prachtig zijn afgewerkt. Ook na de babytijd kun je deze tassen gewoon blijven gebruiken, omdat ze zo mooi en tijdloos zijn.
94.95
NAAR ALLE ISOKI TASSEN
De nieuwe Bunkers van Lodger staan online. Super super warm, je vraagt je soms af waarom ze er niet in volwassen maatjes zijn, je zou er toch in willen kruipen? In leuke kleuren verkrijgbaar en heerlijk warm gevoerd.
114.95
NAAR ALLES VAN LODGER
Heb je het leuke merk Pippi al gespot? Deze heeft super leuke kleding maar ook de leukste bandana's en nog veeeel meer. Zoals hieronder bijvoorbeeld de leuke sets met boxpakjes. En ... boxpakjes heb je nooit genoeg toch?
29.95
NAAR ALLES VAN PIPPI
Deze slofjes zijn echt super fijn voor je kindje om te dragen. Nooit meer koude bibberige voetjes met deze gevoerde babyslofjes.
14.95
17.95
54.95
MEER DAN 500 SLOFJES
Ik ben een afbeelding
De eerste kerst met je nieuwe baby
De feestdagen brengen altijd een betoverende sfeer met zich mee, maar wanneer je dit voor het eerst viert met een pasgeboren baby, wordt het een buitengewone ervaring vol nieuwe emoties en momenten die je voor altijd zult koesteren. Het eerste ....
Lees verder ...
NAAR HET BLOG
SHOP NU
NAAR ALLE SALE ARTIKELEN
Facebook
Instagram
Pinterest
2023 - Babyslofje-online.nl - Molenveld 17 - 1761 BS Anna PaulownaKvK nummer 37110398
babyslofje-online.nl
Shoppen
Algemene voorwaarden
Uitschrijven
Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Babyslofje-online.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊