Dit is de beste mayonaise uit de supermarkt (en het is geen A-merk) & nog veel meer!

Win een workshop | weekmenu | lekker snacken

Foodies Magazine

Sent on 21 June 2024 10:18 AM

Text Summary Of This Email

win een workshop | weekmenu | lekker snacken
Niet leesbaar? Bekijk online
Recepten
Inspiratie
Kookschool
Afbeelding
Best getest
Dit is de beste mayonaise (en het is geen A-merk)
Speciaal voor het EK en het vele snacken op de bank hebben wij mayonaise uit de supermarkt getest. Hierbij hebben wij ons gericht op de 'gewone' varianten. Fritessaus en andere smaken lieten we links liggen. Na grondig testen hebben we de beste mayonaise gevonden. De uitslag zal je verbazen!
Dat wil ik weten >
Lekkere snack
Churros
Hoewel je churros inmiddels in elke stad tegenkomt, komen deze donutachtige snacks oorspronkelijk uit Spanje.
Dit wil ik >
Pasta anders
Krokante ravioli
Wat is er beter dan kant-en-klare ravioli uit de winkel? Krokante kant-en-klare ravioli uit de winkel!
Winactie
Ceviche maken
Op 28 juni is het Da Nacional del Ceviche, oftewel de dag van ceviche! Reden voor een feestje, en dat vieren we door twee plekken weg te geven voor een masterclass over het bereiden van ceviche, door niemand minder dan Katinka Lansink Dodero, van cevicheceviche.
Dat wil ik >
Nieuwe editie
Proef de zomer!
Behalve van het mooie weer genieten we in de zomer het liefst van al het lekkers dat dit seizoen te bieden heeft. Deze editie koken we daarom volop recepten die de zon op je bord en in je buik brengen. We maken krakend frisse salades, bereiden zelf het romigste ijs, ontdekken hoe de zomer wordt gevierd in Sloveni, koken bovenal veel, heel veel met verse zomerproducten en nog veel, veel meer.
Bestel nu >
Aan de bak
Met groente & fruit
Bakken met groente is misschien niet direct voor de hand liggend, maar het is hl erg lekker. Wat denk jij bijvoorbeeld van aardbeiencrumble, spinaziemuffins en frambozenblondies? Probeer het eens uit!
Dat wil ik! >
Bodem leggen?
De beste burgers
Hangen de oranje vlaggetjes uit, staat het drinken koud en ben je helemaal klaar voor de volgende voetbalwedstrijd van het EK? Dan mag een goede bodem niet ontbreken natuurlijk. Met deze burgers leg je een goede bodem n eet je ook nog eens heel erg lekker!
Foodies weekmenu
Flatbreadpizza, couscous met gehaktballetjes & penne met tuinbonen
Soms zoek je wat extra inspiratie voor het avondeten. Gelukkig staan wij voor je klaar! Iedere week pluist onze chef Willem al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen in de vorm van een weekmenu. Hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten.
Naar het weekmenu >
Hij is er weer!
De Hollandse Nieuwe
De Hollandse Nieuwe is er eindelijk weer! Ga je binnenkort naar de markt? Vergeet niet een lekkere haring te happen met wat uitjes en zuur, of neem er wat mee naar huis. Want haring is namelijk hartstikke gezond erg lekker in diverse recepten.
Dit wil ik >
Top met tortellini
5x recepten
Macaroni, spaghetti en penne staan bij de meeste mensen wekelijks op tafel. Maar eet jij ook wel eens tortellini? Wij vertellen je alles over deze pastasoort n delen onze favoriete tortellini recepten!
Volg Foodies ook op
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest
Copyright 2024
F&L Media
Contact
| Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Foodies Magazine

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊