Zo houd je je basilicumplantje wél lang in leven & nog veel meer!

Winactie| de beste burgers bouwen | snelle pasta

Foodies Magazine

Sent on 07 June 2024 10:20 AM

Text Summary Of This Email

winactie| de beste burgers bouwen | snelle pasta
Niet leesbaar? Bekijk online
Recepten
Inspiratie
Kookschool
Afbeelding
Geen groene vingers?
Zo houd je je basilicumplantje wl lang in leven
Neem je je bij ieder aangeschaft basilicumplantje steevast voor om hem deze keer wl in leven te houden? En staat hetzelfde plantje later uitgedroogd en verschrompeld op het aanrecht, klaar om de groene kliko in te gaan? Met onze tips gaat jouw basilicumplantje nooit meer dood en ga je bovendien veel meer basilicumblaadjes oogsten!
Dat wil ik weten >
Snelle pasta
Penne met zalm
Deze pasta is niet alleen erg lekker maar ook nog eens heel snel. Dit gerecht staat al binnen 20 minuten op tafel!
Dit wil ik >
Aan de bak
Frambozencruffins
Frambozen en room, een gouden combinatie. Zo ook in deze heerlijke cruffins. Ga jij ze maken?
De perfecte burgers
Stiekem voor velen een guilty pleasure: een echt goede burger, die je het liefst zo met twee handen opeet. Maar hoe maak je die thuis? Chefs Willem & Tim delen hoe je de broodjes nog lekkerder bruinbakt, hoe je zon malse burger goed bereidt en welke toppings er wat hen betreft echt bij horen.
Iets te vieren?
Tijd voor taart!
Je kunt natuurlijk een taartje bij de bakker kopen, maar nog leuker is om zlf taart te bakken. Met deze taart recepten bak je zelf de sterren van de hemel, van klassieke appeltaart tot chocoladetaart en citroen meringue taart.
In het seizoen
Groente & fruit
Kun je niet wachten tot je met rabarber kunt bakken, of smacht je naar verse boerenkool in de winter? Misschien heb je het niet eens door, maar vaak eet je met de seizoenen mee. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog eens duurzaam n goed voor je portemonnee. Wij delen waarom!
Dat wil ik! >
Foodies weekmenu
Gemarineerde zeebaars, luxe en snelle quiche & gadogado
Soms zoek je wat extra inspiratie voor het avondeten. Gelukkig staan wij voor je klaar! Iedere week pluist onze chef Willem al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen in de vorm van een weekmenu. Hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten.
Naar het weekmenu >
Rukmini-week
Mis het niet!
Ben jij net als wij ook groot fan van Rukmini Iyer? Goed nieuws: aankomende week is het Rukmini-week bij Foodies en delen we haar lekkerste recepten, een Q&A over haar nieuwste boek n een toffe winactie. Ontdek nu alvast onze favoriete recepten:
Dit wil ik >
World Ocean Day
Wat kun jij doen?
Volgens een nieuwe wereldwijde enqute van de Marine Stewardship Council (MSC), verandert bijna de helft van de consumenten hun eetgewoonten vanwege hun zorgen rond het milieu. De enqute werd uitgevoerd in het kader van World Ocean Day, op zaterdag 8 juni 2024. Daar wilden wij wel meer over weten Jij ook?
Dat wil ik >
Volg Foodies ook op
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest
Copyright 2024
F&L Media
Contact
| Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Foodies Magazine

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊