Dit is waarom jouw cake droog is, wat je eraan kunt doen en nog veel meer!

Recepten voor Koningsdag | cocktails shaken | tapas hapjes

Foodies Magazine

Sent on 03 May 2024 10:35 AM

Text Summary Of This Email

recepten voor Koningsdag | cocktails shaken | tapas hapjes
Niet leesbaar? Bekijk online
Recepten
Inspiratie
Kookschool
Afbeelding
Oranje boven
Feestelijke gerechten voor Koningsdag
Voor op de vrijmarkt of op een feestje; met deze gerechten vier je de verjaardag van de koning in stijl. Oranje boven pas je namelijk gemakkelijk in je eigen keuken toe met deze heerlijke recepten voor Koningsdag. Met deze hapjes en drankjes maak je al je vrienden en familie blij!
Dat wil ik weten >
Hollandse glorie
Oranjetompouce
Geen Koningsdag zonder oranje tompouce bij de koffie. Koop het Hollandse gebak dit jaar niet bij de bakker maar maak ze in eigen keuken.
Dit wil ik >
Proost!
Mexican mule
Geef de feestdag een Zuid-Amerikaans tintje met de Mexican mule. Door de frisse smaken is dit het perfecte drankje om mee te proosten!
Droge cake voorkomen
Tips & tricks
Een rondje op de vrijmarkt is niet compleet zonder een plak cake. Maar soms valt het resultaat een beetje tegen. Stel: je haalt een droge cake uit de oven, wat te doen? Wij verzamelden de beste tips & tricks voor je. Zo sla je met Koningsdag geen flater!
Als een pro
Shaken & stirren
Ben je van plan om cocktails of mocktails te maken voor de borrel? Wij vroegen bartender Tess Posthumus naar de beste cocktailtechnieken en benodigdheden. Tip: hou dit lijstje bij de hand als je aan de slag gaat in de keuken of achter de bar.
Dat wil ik! >
Borreltijd
Heerlijke tapas hapjes
In Spanje zijn tapas gerechten in vrijwel elke bar of restaurant te verkrijgen. Maar voor zon Spaanse avond bij je thuis kun je ook eens zelf tapas maken. Lees gauw verder want met deze tapas recepten, tips en tricks vier jij je eigen fista!
Speur je magazine af: vind een Golden Ticket!
Ter ere van het 15-jarig jubileum van Foodies, zijn er 15 Golden Tickets verstopt in de magazines van onze abonnees. Pak je editie en kijk snel of er een golden ticket uitvalt! Op dit ticket staat een unieke code waarmee je een pakket t.w.v. 300,- wint. Je wint dan onder andere een gloed nieuw Wusthof mes, een snijplank, een Brabantia mengkommenset en nog veel meer!
Foodies weekmenu
Gnocchi met blauwe kaas, smoky paella & gado gado
Soms zoek je wat extra inspiratie voor het avondeten. Gelukkig staan wij voor je klaar! Iedere week pluist onze chef Willem al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen in de vorm van een weekmenu. Hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten.
Naar het weekmenu >
Battle of the chefs
Asperges bereiden
Om te vieren dat het aspergetijd is, gaan chefs Tim en Willem samen aan de slag met het witte goud. Deze maand delen ze niet alleen hun kennis, tips & tricks maar gaan ze ook samen de strijd aan. Want wie kan het beste asperges bereiden en maakt het beste gerecht?
Dit wil ik >
Tompouce-type
Welke ben jij?
Ben jij het type mes en vork of schuif je 'm zo vanuit het vuistje naar binnen? En begin je met het superzoete glazuurlaagje of bewaar je het lekkerste voor het laatst? Wij zetten zes type tompouce-eters op een rij. Welke ben jij?
Volg Foodies ook op
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest
Copyright 2024
F&L Media
Contact
| Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Foodies Magazine

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊