Zo kun je eieren perfect pocheren en nog veel meer!

Bakken voor Pasen | kip uit de oven | alles over het ramadankookboek

Foodies Magazine

Sent on 22 March 2024 11:20 AM

Text Summary Of This Email

bakken voor Pasen | kip uit de oven | alles over het ramadankookboek
Niet leesbaar? Bekijk online
Recepten
Inspiratie
Kookschool
Afbeelding
Tips & tricks
Zo kun je eieren perfect pocheren
Pasen zonder ei is als oud en nieuw zonder oliebollen, maar soms wil toch iets anders dan alleen een gekookt eitje. Daarom vertellen we je hoe je eieren perfect pocheert zodat het eiwit gestold is en de dooier er bij het uitsnijden uitloopt. Met onze tips & tricks wordt dit voor jou letterlijk en figuurlijk een eitje!
Dat wil ik weten >
Fris gebak
Lemoncurd-tijmtaart
Haal de zon in huis met deze frisse citroen-tijmaart. De combinatie van romige curd met de crispy notenbodem is gewoon perfect.
Dit wil ik >
Lekkere lentesoep
Groene gazpacho
Wie zegt dat gezond niet lekker kan zn? Met deze gazpacho bomvol groene groenten vliegen de vitamines je om de oren!
Venkel snijden
Zo doe je dat!
Venkel is een knolgroente afkomstig uit Azi en het gebied langs de Middellandse Zee. Deze anijsachtige groente komt steeds vaker voor in allerlei recepten. Ben je benieuwd hoe je venkel het beste kunt snijden? Lees dan gauw verder!
Bakken met Pasen
Van hartig tot zoet
De feestdagen zijn ht moment om uit te pakken en je familie te verrassen met wat lekkers. Omdat bakken vaak wat voorbereiding en planning vraagt delen we vandaag alvast onze favoriete recepten om te bakken met Pasen. Zo kom je straks goed voor de dag!
Dat wil ik! >
Kip uit de oven
De beste recepten
Met kip kun je alle kanten op: bakken, braden, stomen of sudderen. Maar onze favoriete bereiding is kip uit de oven. Dat is makkelijk n vooral heel erg lekker, dat bewijzen deze heerlijke recepten voor kip uit de oven wel!
Foodies weekmenu
Eenpanspasta met tonijn, pittige linzenburgers & gebraden kip
Soms zoek je wat extra inspiratie voor het avondeten. Gelukkig staan wij voor je klaar! Iedere week pluist onze chef Willem al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen in de vorm van een weekmenu. Hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten.
Naar het weekmenu >
Boekenclub
Het ramadankookboek
Of je de gerechten nou maakt voor de iftar, het Suikerfeest of een andere feestelijke gelegenheid, je gasten zullen je in ieder geval heel erg dankbaar zijn wanneer je wat klaarmaakt uit het ramadankookboek van Mounir Toub. Spoiler alert: wij mogen onze favoriete recepten met je delen!
Dit wil ik >
Musthaves in de keuken
Van Japanse messen tot duurzame pannen
Sommige musthaves in de keuken mogen absoluut niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooiste Japanse messen, duurzame Italiaanse pannen of handige bakvormen en keukentools voor Pasen? Wij zetten onze favoriete musthaves voor je op een rijtje!
Volg Foodies ook op
Facebook
Youtube
Instagram
Pinterest
Copyright 2024
F&L Media
Contact
| Afmelden
✉️ Never Miss The Latest Emails From Foodies Magazine

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊