Avslutt våren med stil - med morsomme opplevelser du vil huske for alltid! 😍

VINN: Alpakkavandring for to! #NYHET: Koselig og rimelig mini-cruise for to. #YouWishTipser: Spennende og hjertevarmt medisinsk drama!

YouWish.no

Sent on 16 May 2024 03:02 AM

Text Summary Of This Email

VINN: Alpakkavandring for to! #NYHET: Koselig og rimelig mini-cruise for to. #YouWishTipser: Spennende og hjertevarmt medisinsk drama!
youwish-logo
Kategorier
Sted
Gavekort
Avslutt vren med stil - med uforglemmelige opplevelser!
Kjre YouWish venn.
I morgen er det grunnlovsdagen, en dag et stort antall av oss ser frem til hvert r. Det at 17. mai faller p en fredag i r betyr nok at det er mange som kommer til feire ekstra mye i r.
Hvordan skal du ferie Norges nasjonaldag?
Noen liker best feire med familie, venner eller bekjente, kledd opp i bunad eller annen finstas. Mens andre rett og slett foretrekker bruke dagen til slappe av i eget selskap i behagelige klr. Uansett hva din preferanse er, s hper jeg at du fr en fin 17. mai. Og at den tilbringes akkurat slik som du selv foretrekker.
I dette nyhetsbrevet vil du finne gode tips til morsomme opplevelser som du kan se frem til nr grunnlovsdagen er over slik at du kan avslutte vren og starte sommeren med stil, som kan nytes med noen du er glad i eller alene.
Gratulerer med dagen i morgen!
Populre utendrsopplevelser
1. Tur med dresin - Populr!
2. Fjordcruise
3. Svevetelt med friluftspakke - Anbefalt!
4. Opplev Urtehagen for to
5. Via Ferrata - 5 lokasjoner!
Klas (70) fikk komme nrt p enestende dyr og natur - "En slik gave er det beste man kan f"
Bilde av Reinsdyrsafari med middag og nordlys.
Opplevelsen var en gave p 70-rsdagen min. Det var interessant se dyrene p nrt hold og se hvordan de oppfrer seg bde mot hverandre og mot mennesker, forteller Klas.
"Det var en fin tur. Det var to fulle busslast med mennesker, men siden det var 300 reinsdyr p et stort omrde merket vi ikke noe av det, legger han til.
Les videre om Klas sin opplevelse her >
5 herlige opplevelser for dyreelskere
Bilde av Grdsbesk for to, Ridetur for to, og Kennel Husky Besk.
1. Grdsbesk for to
2. Alpakkavandring for to - Topp 20!
3. Kennel Husky Besk- Ny lokasjon: Sjusjen!
4. Ridetur for to - Populr!
5. Lamavandring for to
Se flere uforglemmelige dyr- og naturopplevelser her >
Gavetips - Naturopplevelser som gir evigvarende minner
Bilde av Fuglesafari.
Kjenner du noen som har sansen for fugletitting og vakker natur? Med fuglesafari har man en unik mulighet til komme tett p alle de sjeldne fugleartene som finnes i Norge. Dette er en spennende opplevelse for familie eller venner som nsker oppleve noe nytt. Her kan gavemottaker pakke utstyret, tre inn i uberrt natur, og lytte etter yrende fugleliv.
Les mer om opplevelsen "Fuglesafari" her >
Bilde av Midnattsolsafari.
Hvem drmmer vel ikke om oppleve midnattsolen en sommerkveld i Lofoten? Overrask din bedre halvdel med en midnattsolsafari 200 km nord for polarsirkelen! Dette er en enestende mulighet til f oppleve Lofoten p sitt mest spektakulre fra vannet, hvor man i RIB fr oppleve midnattssol p unikt vis. Dette er en gave som vil skape minner som aldri glemmes!
Les mer om opplevelsen "Midnattsolsafari" her >
Bilde av Elgsafari.
Er du p utkikk etter en hyggelig gave til en som er glad i dyr? Kanskje du nsker gi ssteren eller bestekompisen din muligheten til mte selveste skogens konge? Da er et gavekort p opplevelsen Elgsafari gaven du leter etter! Her vil man f oppleve flott norsk natur p sitt beste, og se den majestetiske elgen p nrt hold. En uforglemmelig dag venter!
Les mer om opplevelsen "Elgsafari" her >
Topp 5 - Koselige opplevelser for to
Bilde av Glamping, Svevetelt med gapahuk og grill, og Stabbursnatt.
1. Glamping - Populr!
2. Blomsterplukk for to
3. Flyvende Kokong - Nyhet!
4. Svevetelt med gapahuk og grill
5. Stabbursnatt- I sesong!
Se flere koselige opplevelser her >
#YouWishTipser - Spennende og hjertevarm medisink dramaserie
Bilde av The Good Doctor.
Har du noen gang kommet over en serie, lest sammendraget og tenkt: "Nei, det er nok ikke noe for meg"? Det har jeg gjort, flere ganger, og i de fleste tilfeller ombestemmer jeg meg ikke. Men det gjorde jeg med serien The Good Doctor.
Jeg s at denne l p bde Netflix og Viaplay mange ganger, over lang tid, uten at den appellerte til meg. Men s bestemte jeg meg for prve se en episode allikevel, bare for f bekreftet at det virkelig var noe jeg ikke ville se. Long story short: jeg har n sett alle episodene som har kommet ut s langt.
The Good Doctor er en amerikansk medisinsk dramaserie basert p den koreanske serien Good Doctor, og flger en ung autistisk kirurg med Savantsyndrom. Den har n blitt til en av mine favorittserier, og jeg vil anbefale den p det varmeste til alle som liker medisinske dramaserier. Du kommer ikke til angre!
The Good Doctor finnes p bde Netflix og Viaplay (men p Viaplay slippes nye episoder av sesong 7 ukentlig, mens Netflix per i dag kun har de frste 6 sesongene).
#NYHET - Trivelig minicruise for to
Bilde av Minicruise for to.
Kjenner du noen som trives p havet? Hva med overraske foreldre, besteforeldre eller gode venner med et koselig mini-cruise i treskute? Et gavekort p Minicruise for to byr p et hyggelig seilas p den flotte Oslofjorden, og se hovedstaden fra et nytt perspektiv. En herlig opplevelse p sjen venter!
Les mer om opplevelsen "Minicruise for to" her >
#VissteDuAt...
Visste du at han som spiller hovedrollen iThe Good Doctor som jeg nevnte over, Freddie Highmore, ogs spilte Charlie i filmen Charlie og sjokoladefabrikken fra 2005? Den hvor Johnny Depp spilte Willy Wonka?
Opplevelsesgavekortet
Bilde av Opplevelsesgavekortet.
Usikker p hvilken opplevelse som vil falle i smak? Gjr som over 40.000 andre gi bort Opplevelsesgavekortet! Du velger belpet p gavekortet, og gavemottaker velger selv sin opplevelse blant over 900 opplevelser levert av Norges beste arrangrer.
900+ opplevelser
4300+ omtaler
320+ steder
Les mer om opplevelsesgavekortet og kjp det her >
Ukens konkurranse - Alpakkavandring for to
I denne ukens konkurranse kan du vinne Alpakkavandring for to personer hos Alpakkagaarden stre Kjrnes i Sperrebotn - til en verdi av 790kr!
Klikk her for delta >
Lykke til!
Dette fr du alltid hos YouWish.no
eGavekort eller gaveeske
Gratis bytterett blant 900+ opplevelser
Prisgaranti
God torsdag.
Vennlig hilsen Mona.
Del p Facebook
Send til en venn
Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Copyright 2024 Youwish AS, All rights reserved.
Du abonnerer p nyhetsbrev og tilbud fra YouWish.no - Gaver du husker!
Adresse:
Youwish AS
Storgata 39
Oslo, Oslo 0182 Norway
Legg oss til din adressebok
Vil du endre hvordan du mottar disse nyhetsbrev?
Du kanoppdatere dine innstillingerelleravslutte ditt abonnement.
✉️ Never Miss The Latest Emails From YouWish.no

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊