Slik gir du en gave som vil få gavemottaker til å smile! 😄

VINN: Alpakkavandring for to i Lillestrm! #YouWishTipser: En av mine absolutte favorittmiddager som smaker helt nydelig.

YouWish.no

Sent on 23 May 2024 03:02 AM

Text Summary Of This Email

VINN: Alpakkavandring for to i Lillestrm! #YouWishTipser: En av mine absolutte favorittmiddager som smaker helt nydelig.
youwish-logo
Kategorier
Sted
Gavekort
Slik gir du en gave som vil f gavemottaker til smile!
Kjre YouWish venn.
Det finne og gi bort en gave som vil huskes er en evig kamp. Nr man gir en gave til noen man er glad i, nsker man jo gjerne at vedkommende skal bli glad og faktisk f noe ut av gaven. Men, ettersom de aller fleste har det de trenger av ting, er det ikke bare-bare finne en gave som vil falle i smak. En gave som vil huskes.
Trenger virkelig mamma flere hndklr til badet? nsker broren din seg virkelig enda et lglass, uansett hvor kul formen er? Er du helt sikker p at venninnen din kommer til drikke den vinen du tenker gi henne til bursdagen? Kommer disse gavene faktisk til falle i smak? Kommer pappa til se p skjorta du vurderer kjpe hver gang han tar den frem og huske hvor den kom fra?
Sprsmlene over er bare noen f eksempler p de som kanskje dukker opp nr man er p jakt etter den perfekte gaven.
gi en gave er en ypperlig mulighet til glede noen du er glad i, og samtidig fle deg bra med deg selv nr du selv ansiktet til gavemottaker lyse opp nr vedkommende ser hva det er. Og med gi en opplevelse i gave, sikrer man seg akkurat den reaksjonen og akkurat den flelsen!
En opplevelse er tross alt en av de f tingene du aldri kan f for mange av, og YouWish.no har over 900 herlige opplevelser velge mellom. I dette nyhetsbrevet vil du finne gode tips til opplevelsesgaver den heldige gavemottaker utvilsomt vil huske og se tilbake p med et smil!
Populre sport- og fritidsopplevelser
1. Leirdueskyting for to - Topp 20!
2. Indoor skydive
3. Fangene p fortet - Bestselger!
4. Stand Up Paddling introkurs
5. Poledance for to - Populr!
Caroline (26) fra Holmestrand opplevde at en drm gikk i oppfyllelse - "Dette er en gave du har for evig"
Bilde: Caroline (26) fra Holmestrand.
Samboer og jeg fikk opplevelsen av familien min til jul. Dette er noe jeg har nsket prve i mange r! sier Caroline og smiler bredt.
Jeg sitter igjen med gode minner og en drm som endelig har gtt i oppfyllelse. Dette er noe vi definitivt skal gjre igjen. Gjerne mange ganger! fortsetter hun fornyd.
Les videre om Caroline sin opplevelse her >
Topp 5 morsomme opplevelser
Bilde av Lr klatring, eFoil-kurs for to, og Aerial Yoga privattime.
1. Lr klatring
2. Gy i trampolinepark - Anbefalt!
3. Keramikkurs
4. eFoil-lurs for to - Ny lokasjon: Oslo!
5. Aerial Yoga privattime
Se flere morsomme opplevelser her >
Gavetips - Gyale utendrsopplevelser som byr p lring
Bilde av Lr eskimorulle.
Kjenner du noen som er glad i padling? Eller kanskje noen som alltid har hatt lyst til prve seg i kajakk p vannet? Da er et gavekort p opplevelsen Lr eskimorulle et ypperlig alternativ! Dette er et flott kurs til padleren som vil holde seg trygg p vannet, hvor gavemottaker fr hjelp av en instruktr til lre seg eskimorulle. En nyttig og lrerik dag venter!
Les mer om opplevelsen "Lr eskimorulle" her >
Bilde av Salsakurs.
Har du en nr venn som er glad i danse? Som har god rytme i kroppen og elsker bevege seg til sensuell musikk? I s fall er opplevelsen Salsakurs en utmerket gave! Her vil mottaker f grundig opplring i salsaens mange kunster. Man vil lre spennende grunnleggende steg som vil legge grunnlaget for videreutvikling innenfor denne uttrykksfulle dansen. Det er tid for vrikke p hoftene og la musikken styre kroppen!
Les mer om opplevelsen "Salsakurs" her >
Bilde av Kitesurfing grunnkurs.
Er kjresten eller din beste venn en adrenalinjunkie som er glad i vannsport? Da er opplevelsen Kitesurfing grunnkurs den perfekte gave! Flelsen av surfe med kite er helt uslelig, med saltvann mot huden og vinden i hret. Mottaker vil guides av en dyktig instruktr gjennom to dager med fartsfylt og lrerik moro p vannet. S hva sier du? Overrask din bedre halvdel eller din bestevenn med en spennende opplevelse p blgene bl - dette er opplevelsen som sent vil glemmes!
Les mer om opplevelsen "Kitesurfing grunnkurs" her >
5 herlige innendrsopplevelser
Bilde av Indoor Paintball, Curling med gjengen, og Prv innendrsklatring.
1. Indoor Paintball - Populr!
2. Game of Thrones Escape
3. Prv innendrsklatring - Alltid i sesong!
4. Curling med gjengen
5. Swingkveld for to - Populr!
Se flere uforglemmelige opplevelser her >
#YouWishTipser - Nydelig kremet kyllingpasta med bacon
Bilde: Godt.no.
En av mine absolutte favorittretter er kremet kyllingpasta med bacon. Det er en mettende middagsrett hvor parmesan og flte spiller en stor rolle med gjre den ekstra god.
Oppskriften som brukes oftest hjemme hos oss kan anbefales p det varmeste hvis du nsker lage noe skikkelig godt til middag!
Du finner fullstendig oppskrift og fremgangsmte her >
#VissteDuAt...
Visste du at Mozart hadde en sster som ogs var et musikalsk vidunderbarn? Maria Anna Mozart pleide opptre sammen med broren Wolfgang, men s fort hun ble gammel nok til gifte seg ble samfunnspresset for stort til at hun kunne fortsette som musiker. I stedet ble hun vrende hjemme med moren sin og ble husmor.
Opplevelsesgavekortet
Bilde av Opplevelsesgavekortet.
Usikker p hvilken opplevelse som vil falle i smak? Gjr som over 40.000 andre gi bort Opplevelsesgavekortet! Du velger belpet p gavekortet, og gavemottaker velger selv sin opplevelse blant over 900 opplevelser levert av Norges beste arrangrer.
900+ opplevelser
4300+ omtaler
320+ steder
Les mer om opplevelsesgavekortet og kjp det her >
Ukens konkurranse - Dag p Kistefos
I denne ukens konkurranse kan du vinne en Dag p Kistefos for fem personer hos Kistefos-Museet p Jevnaker - til en verdi av 975kr!
Klikk her for delta >
Lykke til!
Dette fr du alltid hos YouWish.no
eGavekort eller gaveeske
Gratis bytterett blant 900+ opplevelser
Prisgaranti
God torsdag.
Vennlig hilsen Mona.
Del p Facebook
Send til en venn
Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Copyright 2024 Youwish AS, All rights reserved.
Du abonnerer p nyhetsbrev og tilbud fra YouWish.no - Gaver du husker!
Adresse:
Youwish AS
Storgata 39
Oslo, Oslo 0182 Norway
Legg oss til din adressebok
Vil du endre hvordan du mottar disse nyhetsbrev?
Du kanoppdatere dine innstillingerelleravslutte ditt abonnement.
✉️ Never Miss The Latest Emails From YouWish.no

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊