Dette er opplevelsene som både smaker godt - og gjør godt! 😍

VINN: Flyvende Kokong for to, verdi 1990kr! #YouWishTipser: Klassisk egg- og baconfrokost - med en nydelig vri! #Nyhet: Lrerik Mjdsmaking!

YouWish.no

Sent on 04 April 2024 03:02 PM

Text Summary Of This Email

VINN: Flyvende Kokong for to, verdi 1990kr! #YouWishTipser: Klassisk egg- og baconfrokost - med en nydelig vri! #Nyhet: Lrerik Mjdsmaking!
youwish-logo
Kategorier
Sted
Gavekort
Dette er opplevelsene som bde smaker godt - og gjr godt!
Kjre YouWish venn.
Vet du hva en av mine favoritting gjre er? Noe som jeg syns er like hyggelig hver eneste gang, men som jeg helt rlig er ganske ubrukelig p f til med jevne mellomrom?Det faktisk komme meg ut fra husets fire vegger for nyte god mat og/eller god drikke i godt selskap.
Jeg tenker p det jevnt og trutt, lover meg selv at 'neste uke, da skal det faktisk skje!' Men skjer det? Ca. 80% av tiden er svaret nei. Og ikke nok med det: i tillegg tar jeg meg selv i irritere meg over hvor lenge det er siden sist hver gang jeg faktisk fr fingeren ut og gjr det. Som om jeg selv (og samboeren min, for han er minst like drlig p det) ikke er skyld i irritasjonen.
Kjenner du deg igjen?
Vel, da er dette offisielt din oppmuntring til sette av tid til akkurat dette! For det er tross alt svrt f ting som er s hyggelig som nyte god mat og god drikke med noen du er glad i - uavhengig om det er kjresten, gode venner, familie eller kollegaer. S i dette nyhetsbrevet vil du finne et flust av herlige mat- og drikkeopplevelser som vil glede bde deg og andre!
Populre smakinger
1.Vinsmaking - Anbefalt!
2. lsmaking for to
3. Sjokoladesmaking - Bestselger!
4. Tesmaking og kurs
5. Ost- og cidersmaking - Populr!
Se flere lrerike og morsomme smakinger her >
Laura (31) fra Oslo - "Vi er smbarnsforeldre, s vi fr ikke s mye tid for bare oss"
Bilde: Laura (31) fra Oslo og ektemannen.
Opplevelsen var fantastisk! forteller en entusiastisk Laura. Vi er begge to veldig glad i mat og maten var helt nydelig.
"Mannen og jeg er smbarnsforeldre, s vi ikke fr s mye tid for bare oss.Det var en tid for pynte oss litt, ta et glass vin og vre ute, fortsetter hun.
Les videre om Laura og mannens opplevelse her >
Topp 5 middagsopplevelser
Bilde av Thai sharingmeny for to, Treretters middag, og Luksus skalldyrplat.
1. Indisk dinner date
2. Italiensk for to - Topp 20!
3. Treretters middag
4. Thai sharingmeny for to - Populr!
5. Luksus skalldyrplat
Se flere koselige middagsopplevelser her >
Gavetips - Lrerike og smakfulle kurs
Bilde av lbryggerkurs.
Kjenner du noen som ville elsket lre hvordan l brygges? Da er et gavekort p lbryggerkurs den perfekte gaven! Dette er en utmerket opplevelse for alle som anser seg selv som lkjennere, hobbybryggere, eller som bare er glad i god drikke. Her kan den heldige gavemottakeren se frem til en morsom og lrerik opplevelse!
Jostein (44): "Veldig flink og hyggelig kursholder. Innholdet i kurset ble holdt p et grunnleggende niv. Det virket som dette passet godt i fohold til deltakernes kompetanseniv."
Les mer om opplevelsen "lbryggerkurs" og se flere kundeomtaler her >
Bilde av Pizzakurs.
Har du en pizzaelsker i livet som hadde digget en mulighet til ta egen hjemmelaget pizza til et nytt niv? Hvorfor ikke overraske verdens beste bror, mamma eller en nr venn med et gavekort p Pizzakurs? Under veiledning av en lidenskapelig og profesjonell baker vil den heldige gavemottakeren lre lage ordentlig god pizza hjemme p eget kjkken! Kan det bli bedre?
Les mer om "Pizzakurs" her >
Bilde av Plsekurs.
Er din bedre halvdel glad i kjtt? Eller kanskje du har en far eller bror som har en interesse for ulike matlagingsprosesser? Hvorfor ikke overraske med et gavekort p Plsekurs? Her kan gavemottaker se frem til fire lrerike timer under veiledning av en dyktig plsemaker med mange rs erfaring, hvor man fr lre hvordan flere ulike plsetyper lages fra start til slutt. Et deilig og mettende mltid vil serveres underveis, og etter endt kurs vil mottaker kunne ta med seg tre ulike plsetyper hjem. En smakfull, annerledes og lrerik gave som vil huskes i lang tid!
Per (56): "Fantastisk hyggelig sted vre, inkluderende og god lring. Ragnvald og Linn ga oss en herlig opplevelse. Hyggelig fra vi kom til vi dro sent med sekken full av deilige plser."
Les mer om opplevelsen "Plsekurs" her >
Herlige mat- og drikkeopplevelser
Bilde av Middagscruise p Oslofjorden, Sjokolade & kaffesmaking, og Historisk matvandring.
1. Hotellfrokost for to - 7 lokasjoner!
2. Middagscruise p Oslofjorden
3. Sjokolade & kaffesmaking - Populr!
4. Historisk matvandring
5. Sakesmaking og kurs - Alltid i sesong!
Se flere herlige mat- og drikkeopplevelser her >
#YouWishTipser - Fylte baguetter med egg, bacon og ost
Bilde: Matprat.no.
Har du lyst p noe skikkelig godt til frokost eller lunsj? Noe som ikke tar en evighet lage, men som smaker utmerket? Da kan jeg anbefale disse fylte baguettene med ost, egg og bacon!
En liten vri p den klassiske frokosten med egg og bacon, toppet med smeltet ost - kan det bli bedre?
Du finner fullstendig oppskrift og fremgangsmte her >
#NYHET - Lrerik og velsmakende mjdsmaking
Bilde av Mjdsmaking.
Kjenner du noen som verdsetter unike smaker og nsker utforske spennende drikkekulturer? Da er et gavekort p Mjdsmaking et flott alternativ! Overrask en god venn eller familiemedlem med muligheten til oppdage historien og smakene bak denne eldgamle drikken. Dette er en smaksopplevelse som utvilsomt vil huskes!
Les mer om opplevelsen "Mjdsmaking" her >
#VissteDuAt...
Visste du at rosenkl, som kanskje ikke er verdens mest populre grnnsak, faktisk er en av de mest nringsrike grnnsakene som finnes?
Rosenkl er sprengfulle av vitaminer og mineraler, har s si ingen kalorier, ikke noe fett eller kolestrol, og i tillegg blir man mett av spise dem. Og ikke nok med det: rosenkl inneholder ogs en antioksidant som har vist seg vre betennelsesdempende!
Opplevelsesgavekortet
Bilde av Opplevlesesgavekortet.
Usikker p hvilken opplevelse som vil falle i smak? Gjr som over 40.000 andre gi bort Opplevelsesgavekortet! Du velger belpet p gavekortet, og gavemottaker velger selv sin opplevelse blant over 900 opplevelser levert av Norges beste arrangrer.
900+ opplevelser
4300+ omtaler
320+ steder
Les mer om opplevelsesgavekortet og kjp det her >
Ukens konkurranse - Flyvende Kokong for to
I denne ukens konkurranse kan du vinne en Flyvende Kokong for to personer hos Trollskog i Hlen - til en verdi av 1990kr!
Klikk her for delta >
Lykke til!
Dette fr du alltid hos YouWish.no
eGavekort eller gaveeske
Gratis bytterett blant 900+ opplevelser
Prisgaranti
God torsdag.
Vennlig hilsen Mona.
Del p Facebook
Send til en venn
Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Copyright 2024 Youwish AS, All rights reserved.
Du abonnerer p nyhetsbrev og tilbud fra YouWish.no - Gaver du husker!
Adresse:
Youwish AS
Storgata 39
Oslo, Oslo 0182 Norway
Legg oss til din adressebok
Vil du endre hvordan du mottar disse nyhetsbrev?
Du kanoppdatere dine innstillingerelleravslutte ditt abonnement.
✉️ Never Miss The Latest Emails From YouWish.no

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊