Gledelige og uforglemmelige overnattingsopplevelser å se frem til med de som betyr mest. ❤

VINN: Aerial yoga privattime for to! #YouWishTipser: Populr og nydelig streetfood taco. #NYHET: Airbus flysimulator for to!

YouWish.no

Sent on 21 March 2024 01:03 PM

Text Summary Of This Email

VINN: Aerial yoga privattime for to! #YouWishTipser: Populr og nydelig streetfood taco. #NYHET: Airbus flysimulator for to!
youwish-logo
Kategorier
Sted
Gavekort
Gledelige overnattingsopplevelser se frem til i 2024
Kjre YouWish venn.
Er det ikke rart tenke p at det n er over 4 r siden koronapandemien gjorde sitt inntog i Norge, og over 2 r siden de siste restriksjonene ble lftet? Det er noe som har sltt meg veldig den siste tiden, og det fles nesten surrealistisk tenke p.
Selv om det er svrt mye ved pandemien vi ikke akkurat ser tilbake p med stolthet - som da vi satte rekord i kjp og salg av dopapir - finnes det fortsatt noen positive ting som kom ut av pandemien.
Hva ser du p som en positiv flge av pandemien?
Personlig syns jeg det at svrt mange av oss fikk opp ynene for hvor fantastisk flott Norge er, og at man faktisk ikke trenger krysse landegrenser for skape ferieminner var veldig positivt. vre turist i eget land har virkelig skutt fart, og det er ekstra fint at det fortsatt er ganske populrt den dag i dag, hvor man ikke stoppes fra reise utenlands grunnet en global pandemi.
Derfor nsker jeg bruke dette nyhetsbrevet til fokusere p de mange, flotte overnattingsopplevelsene Norge har by p. Les videre for finne gode tips til hvordan du kan skape uforglemmelige minner sammen med noen du er glad i - uten krysse landegrenser!
Populre overnattinger
1. Mirror Cabin - Eksklusiv!
2. Dome Glamping
3. Natt i tretopphytte - 10 lokasjoner!
4. Natt i svevetelt
5. Panorama Lodge - Anbefalt!
Anett (43) fra Lillestrm - "En bekreftelse p at man fortsatt kan kjenne p forelskelsen, selv etter ha vrt gift i 19 r"
Bilde av Mirror Cabin, Bunnefjorden.
Vi overnattet fra onsdag til torsdag, og fikk et nydelig avbrekk i hverdagen. Det beste var at man fikk en egen ro av vre der, hvor det ikke var noe klesvask eller husarbeid som mtte gjres. Alt vi skulle gjre av bare slappe av. Og det var helt nydelig! Jeg storkoste meg sammen med mannen min, sier hun videre med et stort smil.
Det var en helt fantastisk gave, da opplevelser blir mer og mer verdsatt."
Les videre om Anetts opplevelse her >
Topp 5 overnattinger med opplevelser
Bilde av Friluftsweekend med kano, Arctic fjordcabins & destilleriomvisning, og Dome glamping & alpakkavandring.
1. Dome glamping & alpakkavandring
2. Hotellovernatting med golfpakke - Populr!
3. Overnatting, dresin, treretters og lsmaking
4. Friluftsweekend med kano - Anbefalt!
5. Arctic fjordcabins & destilleriomvsning
Se flere herlige overnattinger her >
Gavetips - Unike overnattinger som byr p kvalitetstid
Bilde av Fairytale Castle.
Fortjener kjresten din en eventyrlig og uforglemmelig overnatting? Da er et gavekort p Fairytale Castle den perfekte gaven! Med en ordentlig minislottsferie p det glade Srlandet kan man se frem til fle seg som kongelige mens man overnatter i et virkelig unikt hus. Med kvalitetstid og komfort i fokus, vil dette utvilsomt bli en opplevelse som vil gi minner for livet!
Les mer om opplevelsen "Fairytale Castle" her >
Bilde av Tnsberg Nature Cabin.
P jakt etter en helt spesiell gave til din kjre? En gave dere kan nyte sammen i ro og mak? Da er dette den perfekte gaven! Ta med favorittpersonen p en uforglemmelig overnattingstur i en unik og komfortabel hytte. Her kan man senke skuldrene, trekke inn den friske luften og nyte alt naturen har by p helt uforstyrret.
Ingunn (52): "Et deilig sted trekke seg tilbake til i skogen! Veldig morsom arkitektur og nydelig rom med tilhrende bad med dusj. Panoramautsikt over et fint lite vann. God seng, deilig lin-sengety, hndkle-trrer p bad, spe og sjampo i dusjen. Nydelig tre-gulv gir et lunt inntrykk. Et rlite tilpasset kjkken med oppvask-kum, knttlite kjleskap. Akkurat det man trenger til to stk. Jacuzzi p terrassen fungerte utmerket. Et lite hengeskap og et plassbygd skap til bagasje. Alt i alt et flott sted. Vi fikk oppleve nydelige hstfarger i kombinasjon med sn. Kunne nsket meg et lite overbygg ved inngangsdr og en hylle p badet til toalettmappen. Vi kommer gjerne igjen for en tur i sommerhalvret ogs!"
Les mer om opplevelsen "Tnsberg Nature Cabin" her >
Bilde av Fyrferie.
Er det lenge siden du tok med din kjre p en overnatting? Eller har foreldrene dine snart bryllupsdag? Da er opplevelsen Fyrferie en flott gave! I en klassisk fyrvokterbolig kan man trekke seg tilbake og nyte en koselig natt i historiske omgivelser. Her kan man glede seg over en uslelig beliggenhet rett ved havet, med rverdige fyr p samme eiendom. En koselig overnatting som vil huskes i lang tid!
Les mer om opplevelsen "Fyrferie" her >
Topp 5 - Koselige getaways for to
Bilde av Natt i fjelltopphytte, Panoramahyttene, og Flyvende Kokong.
1. Flyvende Kokong - Nyhet!
2. Natt i fjelltopphytte
3. Stabbursnatt - 3 lokasjoner!
4.Mysteriehus med overnatting
5. Panoramahyttene - Alltid i sesong!
Se flere overnattingsopplevelser her >
#YouWishTipser - Populr og nydelig streetfood taco
Bilde: Gladkokken.no.
Taco er et kjent og kjrt mltid her til lands, og det finnes mange ulike mter spise taco p. Men har du ftt med deg den nye tacotrenden?
French Tacos er en streetfood taco som har blitt ekstremt populr, ogs her i Norge. Og det er virkelig ikke uten grunn. French Tacos smaker helt nydelig, og det er heller ikke supervanskelig lage. S hvis du nsker prve deg p hjemmelagde French Tacos, finner du en oppskrift du kan flge her.
Men du? Hvis du ikke fler for lage dem selv og bor i Oslo, Bergen eller p Nesttun, kan jeg varmt anbefale beske en av filialene til French Tacos & Burgers Avenue. Du kommer ikke til bli skuffet.
#NYHET - Airbus flysimulator for to
Bilde av Airbus flysimulator for to.
Er du p jakt etter noe unikt du og din kjre kan gjre sammen? Eller kanskje du er p utkikk etter en jubileumsgave som ikke vil bli glemt? Da er et gavekort p opplevelsen Airbus flysimulator for to et ypperlig alternativ! Her kan man se frem til en virkelighetsnr opplevelse av hvordan det er vre pilot og styrmann p et av de ledende passasjerflytypene i verden. Dette er en opplevelse som gir minner for livet!
Les mer om opplevelsen "Airbus flysimulator for to" her >
#VissteDuAt...
Visste du at Elvis Presley var naturlig blond? Han brukte svart skopuss til farge hret til den signatursorte looken sin.
Opplevelsesgavekortet
Bilde av Opplevlesesgavekortet.
Usikker p hvilken opplevelse som vil falle i smak? Gjr som over 40.000 andre gi bort Opplevelsesgavekortet! Du velger belpet p gavekortet, og gavemottaker velger selv sin opplevelse blant over 900 opplevelser levert av Norges beste arrangrer.
900+ opplevelser
4300+ omtaler
320+ steder
Les mer om opplevelsesgavekortet og kjp det her >
Ukens konkurranse - Aerial Yoga privattime
I denne ukens konkurranse kan du vinne Aerial yoga privattime for to personer hos Rona Fysioterapi og trening i Kristiansand - til en verdi av 690kr!
Klikk her for delta >
Lykke til!
Dette fr du alltid hos YouWish.no
eGavekort eller gaveeske
Gratis bytterett blant 900+ opplevelser
Prisgaranti
God torsdag.
Vennlig hilsen Mona.
Del p Facebook
Send til en venn
Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Copyright 2024 Youwish AS, All rights reserved.
Du abonnerer p nyhetsbrev og tilbud fra YouWish.no - Gaver du husker!
Adresse:
Youwish AS
Storgata 39
Oslo, Oslo 0182 Norway
Legg oss til din adressebok
Vil du endre hvordan du mottar disse nyhetsbrev?
Du kanoppdatere dine innstillingerelleravslutte ditt abonnement.
✉️ Never Miss The Latest Emails From YouWish.no

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊