🥂 De leukste items voor jou en je kindje | 10% korting 🎇

SALE met meer dan 50% korting | nieuwe VEILING items vanaf 1 euro

Babyslofje-online.nl

Sent on 29 December 2023 02:00 AM

Text Summary Of This Email

SALE met meer dan 50% korting | nieuwe VEILING items vanaf 1 euro
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk hier de webversie.
Hi ,
Heb je fijne kerstdagen gehad? Ik heb heerlijk met het complete gezin van een zalig kerstmenu genoten. Altijd weer blij als het goed te eten is wat ik heb verzonnen ;-) De kleine bleef ook nog even zitten dus het is geen kerstkindje geworden. Maar het blijft spannend.
We gaan bijna het jaar uit en daarom nog wat extra items in de uitverkoop gezet. Het loont om hier even doorheen te lopen want alles gaat met flinke korting weg. En met de code KERST2023 krijg je nog steeds 10% korting op ALLES *)
Lieve groet van Jos
*) bij besteding van minimaal 10 euro
Het merk Trixie Baby voeren wij al vele jaren en nog steeds zijn we hier allemaal super enthousiast over. Waar dit merk begon met een mini catalogus van vier kantjes hebben ze nu een super grote collectie. Niet alleen maar textiel maar ook heel veel houten speelgoed, schooltassen, pennentasjes, toilettassen en nog vl meer.
26.95
KOOP NU
37.95
41.95
39.95
44.95
31.95
NAAR ALLES VAN TRIXIE BABY
NU 10% KORTING OP JE BESTELLING: GEBRUIK DE CODE KERST2023
Maak van je douche een kinderbad met dit opvouwbare kinderbad van Bibabad. Als je geen bad hebt thuis en je kindje is te groot geworden voor het babybadje is dit Bibabad een uitkomst.
157.95
166.95
Deze Elodie voetenzak past in elke kinderwagen, en is dus het ideale stuk om de jouwe te personaliseren. Regen, wind, koude, sneeuw, je kindje heeft nergens last van dankzij de wind- en waterdichte voetenzak.
Licht in gewicht maar heerlijk warm en comfortabel.De vulling vandonsenveertjesvormt zich perfect naar het lichaam en isluchtdoorlatend, wat een aangename warmte geeft zonder risico op zweten en afkoeling. Beschikbaar indiverseprachtige kleuren.
199.00
NAAR ALLES VAN ELODIE
VEILINGEN
Bied mee met de leukste (nieuwe) items voor jouw kindje. Alle veilingen hebben een startbod van slechts 1 euro. Voor ieder wat wils en dagelijks komt er minimaal 1 artikel bij in de veiling.
BIED MEE
NAAR ALLE VEILINGEN
De sokjes van GoBabyGo blijven onverminderd populair maar deze Liberty sokjes spannen toch wel de kroon. Het zijn voorlopig de laatste want onze leverancier stopt ermee.
14.95
NAAR ALLES VAN GOBABYGO
Ik ben een afbeelding
De juiste maat bepalen voor babyslofjes
Het moment waarop kleine babyvoetjes hun eerste stapjes gaan zetten, is onvergetelijk. Maar voordat we die mijlpaal bereiken, moeten we ervoor zorgen dat die schattige voetjes goed passen in de juistebabyslofjes ....
Lees verder ...
NAAR HET BLOG
Bij Yumi Yay, een jong, speels en kleurrijk Belgisch merk, staat jouw kind centraal. De Yumi Yay nachtlampjes zijn speciaal gecreerd voor kleine kinderhandjes die van kleur en diertjes houden. Duik mee in de leefwereld van je kind en creer samen met je kind de leukste momenten met de nachtlampjes en de voorleesboekjes.
9.95
NAAR ALLES VAN YUMI YAI
SHOP NU
NAAR ALLE SALE ARTIKELEN
Facebook
Instagram
Pinterest
2023 - Babyslofje-online.nl - Molenveld 17 - 1761 BS Anna PaulownaKvK nummer 37110398
babyslofje-online.nl
Shoppen
Algemene voorwaarden
Uitschrijven
Contact
✉️ Never Miss The Latest Emails From Babyslofje-online.nl

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊