Hé jij! Scoor korting bij Skala met onze Inchmaat = Korting actie!

Huur nu een apparaat bij Skala en krijg korting op basis van de inchmaat van het scherm! Hoe groter het scherm, hoe meer korting je krijgt. Check snel onze Inchmaat = Korting actie en huur jouw favoriete televisie met korting.

Skala Home Electronics

Sent on 09 April 2023 11:19 AM

Text Summary Of This Email

Huur nu een apparaat bij Skala en krijg korting op basis van de inchmaat van het scherm! Hoe groter het scherm, hoe meer korting je krijgt. Check snel onze Inchmaat = Korting actie en huur jouw favoriete televisie met korting.
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Inchmaat = Korting bij Skala!
Scoor nu jouw favoriete apparaat met korting!
Besteheer/mevrouw,
We hebben bij Skala een toffe actie waar je blij van wordt. Huur nu een van deze mooie LG televisies en krijg korting op basis van de inchmaat van het scherm. Hoe groter het scherm, hoe meer korting je krijgt!
Dus als jekiest voor de LG van 43 inch, krijg je 43% korting op de huurprijs. Maar wacht, er is meer! Als je het schermvan55 inch kiest, dan krijg je zelfs 55% korting en op de LG tvvan 65 inch, ontvang je maar liefst 65% korting op de huurprijs.
Het maakt niet uit of je een kleine tv wilt of een grote, bij Skala kun je nu profiteren van flinke kortingen.
Wacht niet langer en huur nu jouw favoriete LG tv met korting bij Skala. Bekijk de 3 verschillende opties hieronder! Heb je vragen over de actie? Dan kun je ons altijd bellen op088-712 9000 of je kunt ons mailen.
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Bekijk hier ons volledige huurassortiment!
Bekijk hier de opties!
Ik wil de 43 inch!
Ik wil de 65 inch!
Ik wil de 55 inch!
Meer info over welke verschillende LG televisies meedoen met deze actie vindt je hier! Benieuwd naar de specificaties van de televisies of wil je een aanvraag doen? Klik dan snel op de televisie waar je genteresseerd in bent!
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. De korting geldt 6 maanden, hierna wordt de reguliere prijs gehanteerd.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊