Huur nu een Samsung QLED TV en geniet van de scherpe deal!

Bij Skala maken we het eenvoudig en betaalbaar om jouw kijkplezier te verbeteren! Profiteer nu van onze speciale deal waarbij je korting krijgt op basis van de inchmaat van de TV!

Skala Home Electronics

Sent on 14 June 2024 11:09 AM

Text Summary Of This Email

Bij Skala maken we het eenvoudig en betaalbaar om jouw kijkplezier te verbeteren! Profiteer nu van onze speciale deal waarbij je korting krijgt op basis van de inchmaat van de TV!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Profiteer nu van de inchmaat kortingen op Samsung QLED TV's!
Kies nu de 55 inchmaat!
Kies hier voor 65% korting
Ga voor 75% voordeel!
Beste ,
Bij Skala maken we het simpel n voordelig om jouw kijkplezier te upgraden! We hebben een geweldige deal voor je! Huur nu een Samsung TV waarbij je korting krijgt op basis van de inchmaat!
Wil je een 55 inch TV? Dan ontvang je de eerste 6 maanden 55% korting op de huur! Dezelfde kans geldt voor een 65 inch TV, met 65% korting, en zelfs voor een grootse 75 inch TV! De grootste TV met de meeste korting, namelijk 75%! Dit wil je niet missen!
Met de Samsung QLED TV's beleef je televisie zoals nooit tevoren. Dankzij de Quantum Dot technologie geniet je van 100% kleurvolume, verbluffende helderheid en adembenemende details. Deze TV's bieden ook een indrukwekkende kijkervaring vanuit elke hoek, zodat iedereen in de kamer van dezelfde beeldkwaliteit kan genieten.
Kies voor de ultieme kijkervaring met een Samsung QLED TV en profiteer van deze Inchmaat-korting!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Volg je ons als op Instagram?
Begin met volgen
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. De korting geldt 6 maanden, hierna wordt de reguliere prijs gehanteerd.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊