Upgrade je huishouden met de Hisense EK actie!

Huur nu n van de geselecteerde Hisense apparaten en betaal de eerste 3 maanden slechts 10,- per maand! Mis niets van het EK en geniet van hoogwaardige technologie en ultiem gebruiksgemak.

Skala Home Electronics

Sent on 23 June 2024 04:13 AM

Text Summary Of This Email

Huur nu n van de geselecteerde Hisense apparaten en betaal de eerste 3 maanden slechts 10,- per maand! Mis niets van het EK en geniet van hoogwaardige technologie en ultiem gebruiksgemak.
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Beleef het EK optimaal met Hisense apparatuur
Scoor je korting
Beste ,
Speciaal voor jou hebben wij een mooie Hisense EK actie! Bij Skala maken we het simpel n voordelig om jouw huishouden te upgraden. Daarom hebben we een fantastische actie voor je: huur nu n van de geselecteerde Hisense apparaten en betaal de eerste 3 maanden slechts 10,- per maand!
Met de Hisense apparaten beleef je je huishouden en entertainment zoals nooit tevoren! Of je nu kiest voor een Hisense wasmachine, wasdroger, koelvriescombinatie of televisie, je geniet altijd van hoogwaardige technologie en ultiem gebruiksgemak. De slimme functies en betrouwbaarheid van Hisense producten zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten.
Je kleren zijn altijd perfect schoon en droog met een Hisense wasmachine en wasdroger. Bewaar je snacks en drankjes langer met een Hisense koelvriescombinatie. En met een Hisense televisie ervaar je elke wedstrijd alsof je er zelf bij bent, met scherpe beelden en levendige kleuren.
Wacht niet langer en profiteer van deze fantastische aanbieding. Huur nu n van de geselecteerde Hisense apparaten! En betaal in de eerste 3 maanden van je huurperiode, slechts 10,- per maand! Zorg ervoor dat je niets mist van het EK en upgrade je huishouden en kijkplezier vandaag nog.
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Profiteer nu!
Hisense EK-actie
Ik wil deze Hisense wasmachine!
Ik wil deze Hisense wasdroger!
Volg je ons als op Instagram?
Begin met volgen
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. De korting geldt 3 maanden, hierna wordt de reguliere prijs gehanteerd.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊