Mis geen moment van de Sportzomer: Ontvang nu €15 euro korting op de LG 70 inch TV!

De sportzomer staat voor de deur en Skala wilt ervoor zorgen dat je er helemaal klaar voor bent! Met onze exclusieve aanbieding kun je nu de LG-70UR800006LJ TV huren voor slechts 44,95 per maand, met een korting van 15 gedurende de hele looptijd.

Skala Home Electronics

Sent on 19 April 2024 11:11 AM

Text Summary Of This Email

De sportzomer staat voor de deur en Skala wilt ervoor zorgen dat je er helemaal klaar voor bent! Met onze exclusieve aanbieding kun je nu de LG-70UR800006LJ TV huren voor slechts 44,95 per maand, met een korting van 15 gedurende de hele looptijd.
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Beleef de Sportzomer optimaal met de exclusieve LG 70 inch TV aanbieding!
Claim jouw korting!
Beste ,
Bereid je voor op een Sportzomer om nooit te vergeten! De spanning stijgt en de actie komt eraan. Profiteer nu van de exclusieve Sportzomer aanbieding en maak je klaar om je favoriete sportevenementen te beleven als nooit te voren!
Ontvang 15 euro korting gedurende de hele looptijd! Haal de LG-70UR800006LJ TV in huis voor slecht 44,95 in plaats van 59,95 per maand! Dit is jouw kans om een fantastische kijkervaring te creren en geen enkel moment van de actie te missen!
Met een indrukwekkend 70 inch Ultra HD 4K-display biedt deze LG TV haarscherpe beelden en levendige kleuren, waardoor elk detail tot leven komt. Dankzij geavanceerde technologien geniet je van een meeslepende kijkervaring waarbij je elke beweging en elk detail kunt zien. En met de moeiteloze connectiviteit kun je snel en gemakkelijk schakelen tussen je favoriete sportwedstrijden, films en series!
Wacht niet langer en bereid je voor op de ultieme Sportzomer ervaring! Deze aanbieding is slechts voor een beperkte tijd geldig, dus zorg ervoor dat je ervan profiteert voordat het te laat is!
Met vriendelijke groet, Wim van Mourik
Ik wil deze LG 70 inch TV!
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊