Profiteer van dubbel voordeel tijdens de Grote Voordeelshow!

Mis de Grote Voordeelshow niet bij Skala! Ontvang dubbel zoveel voordeel gedurende de hele huurperiode op speciaal geselecteerde productcombinaties. Upgrade jouw huis met topapparaten en geniet van de voordelen!

Skala Home Electronics

Sent on 22 March 2024 12:11 PM

Text Summary Of This Email

Mis de Grote Voordeelshow niet bij Skala! Ontvang dubbel zoveel voordeel gedurende de hele huurperiode op speciaal geselecteerde productcombinaties. Upgrade jouw huis met topapparaten en geniet van de voordelen!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Transformeer je woonkamer met de Grote Voordeelshow!
Ontdek de deals!
Beste heer/mevrouw,
Het is tijd voor de Grote Voordeelshow bij Skala! Dit betekent dat je nu super veel voordeel krijgt op drie geselecteerde Samsung TVs. Laat deze kans niet liggen om jouw woonkamer te transformeren tot je eigen thuisbioscoop!
Met de Grote Voordeelshow profiteer je van een geweldige aanbieding van 15% korting gedurende de eerste 3 maanden van je huurperiode! Dat betekent nog meer besparingen terwijl je geniet van de nieuwste technologien.
Maar wacht, er is meer! Ontvang een GRATIS Samsung Smartphone kado bij het huren van een geselecteerde Samsung TV. Zo geniet je niet alleen van een geweldige kijkervaring, maar ben je ook altijd verbonden! Wacht niet langer en profiteer van de Grote Voordeelshow bij Skala!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Jouw voordeel pakken!
Ontdek de Grote Voordeelshow!
Ik wil deze Samsung 75 inch TV!
Ik wil deze Samsung 55 inch TV!
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. 1 kado per installatie.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊