Jouw GRATIS BBQ staat klaar. Pak nu het thuisblijfvoordeel!

Profiteer nu van ons thuisblijfvoordeel met geselecteerde koelvriescombinaties vanaf 29,95 en ontvang een gloednieuwe Weber BBQ als cadeau. Lees verder voor meer informatie.

Skala Home Electronics

Sent on 09 June 2023 04:12 AM

Text Summary Of This Email

Profiteer nu van ons thuisblijfvoordeel met geselecteerde koelvriescombinaties vanaf 29,95 en ontvang een gloednieuwe Weber BBQ als cadeau. Lees verder voor meer informatie.
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Ontdek het thuisblijfvoordeel: Een Weber BBQ cadeau en koelvriescombinaties vanaf 29,95!
Bekijk hier de koelvriescombinaties die meedoen!
Beste heer/mevrouw,
Nu kun je bij Skala profiteren van geselecteerde koelvriescombinaties vanaf slechts 29,95 per maand. Dat is nog niet alles:je ontvangt ook een Weber BBQ helemaal gratis bij de installatie van je koelvriescombinatie. Met deze geweldige aanbieding kun je je zomerse avonden nog specialer maken door heerlijk buiten te grillen met vrienden en familie.
Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van ons thuisblijfvoordeel. Deze aanbieding is slechts beperkt geldig, dus grijp je kans om een koelvriescombinatiein huis te halen en de Weber BBQ als cadeau te ontvangen, OP = OP. Bezoek onze website om ons assortiment te bekijken en te profiteren van deze geweldige deal.
De Weber BBQ is een favoriet onder barbecue-liefhebbers vanwege zijn goede kwaliteit, stevigheid en gebruiksgemak. Het heeft een herkenbaar rond design en is gemaakt van sterke materialen.
De WeberCompact Kettle BBQ zorgt voor goede grillresultaten. Je kunt de temperatuur gemakkelijk regelen met het ventilatiesysteem. Of je nu hamburgers, groenten of steaks wilt grillen, de WeberCompact Kettle BBQ zorgt voor gelijkmatige hitteverdeling en smakelijke gerechten.
Bekijk de koelvriescombinaties die meedoen met de actie op onze website en ontvang een Weber BBQ bij de installatie!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊