Ontdek als eerste de Black Friday acties van Skala!

Ontdek de Black Friday-deals en bespaar groot op LG wasmachines en wasdrogers!

Skala Home Electronics

Sent on 09 November 2023 11:12 AM

Text Summary Of This Email

Ontdek de Black Friday-deals en bespaar groot op LG wasmachines en wasdrogers!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Black Friday maand bij Skala, nu de hele maand extra voordeel!
Ontvang nu extra voordeel!
Beste heer/mevrouw,
Het is zo ver, Black Friday staat voor de deur! Bij Skala hebben we een hele maand lang extra voordeel voor jou in petto! Huur nu een LG wasmachine en wasdroger de eerste 3 maanden voor maar 1 per maand!
Aan deze actie doen 2 wasmachines mee met een capaciteit van 9 kilo en 11 kilo. Daarnaast zijn er 2 drogers met de capaciteit van 8 kilo en 9 kilo. Deze apparaten zijn ruim genoeg om grote hoeveelheden wasgoed aan te kunnen, zodat je nooit meer twee ladingen hoeft te draaien voor een volle wasmand!
Wat de LG wasmachines extra bijzonder maken, is de ingebouwde AL Direct Drive motor. Deze motor bepaalt zelf wat het waspatroon wordt in de wasmachine. Dit doet de AL Direct Drive motor door te detecteren wat de hoeveelheid is en uit welk stof de kleding bestaat. Naast deze geweldige motor kan jij de wasmachine via een app besturen. Wie wil dit nou niet?
Wacht niet langer en grijp deze kans! Haal deze maand bij Skala een prachtige LGwasmachine ofdroger voor slechts 1 per maand in de eerste 3 maanden.
Met vriendelijke groet, Wim van Mourik
Klik hier om deze geweldige deal te claimen!
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊