Ontdek onze Nieuwe Actie...

Huur de Samsung 55 inch Ultra HD 4K QLED TV en PlayStation 5 met FIFA 23 en F1 23 bij Skala.nl!

Skala Home Electronics

Sent on 24 August 2023 11:38 AM

Text Summary Of This Email

Huur de Samsung 55 inch Ultra HD 4K QLED TV en PlayStation 5 met FIFA 23 en F1 23 bij Skala.nl!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Nu de Samsung 55 inch Ultra HD 4K QLED TV en PlayStation 5 met FIFA 23 en F1 23
Bekijk hier de Combi-deal!
Beste heer/mevrouw,
We presenteren met trots onze allernieuwste combideal: Huur de indrukwekkende Samsung 55 inch (140 cm) Ultra HD 4K QLED TV en de langverwachte PlayStation 5, samen met de spetterende games FIFA 23 en F1 23, voor slechts 59,95 per maand!
Dit is jouw kans om te genieten van ongelooflijke beeldkwaliteit en meeslepende gamingervaringen, rechtstreeks bij jou thuis. De Samsung 55 inch Ultra HD 4K QLED TV brengt entertainment naar een geheel nieuw niveau, met verbluffende kleuren, haarscherpe details en de nieuwste technologien voor een ongevenaarde kijkervaring.
En als kers op de taart, bieden we je de kans om te duiken in de wereld van gaming met de PlayStation 5, de ultieme next-gen console. Maar dat is nog niet alles we voegen ook FIFA 23 en F1 23 aan deze deal toe, zodat je meteen aan de slag kunt met de nieuwste en meest opwindende games.
Dit is jouw kans om jouw entertainmentsetup naar het volgende niveau te tillen zonder grote investeringen. Bij Skala.nl geloven we in gemak en flexibiliteit, daarom bieden we jou deze geweldige combideal voor een maandelijkse huurprijs van slechts 59,95.
Waarom zou je nog wachten? Grijp deze kans om te genieten van topklasse entertainment en gamen als nooit tevoren. Onze voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang om van deze geweldige deal te profiteren!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊