Ontvang de nieuwe EA Sports FC bij je PlayStation 5 en TV!

De ultieme entertainment combideal

Skala Home Electronics

Sent on 26 October 2023 11:11 AM

Text Summary Of This Email

De ultieme entertainment combideal
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Mis deze ultieme game-ervaring niet
Huur nu jouw PlayStation 5 & TV en laat het spel beginnen!
Beste heer/mevrouw,
We hebben een fantastische actie voor jou klaarstaan! Je kunt nu een PlayStation 5 en een Samsung 55 inch QLED televisie huren met de gloednieuwe EA Sports FC-game!
Je kunt genieten van de krachtige PlayStation 5 met verbluffende graphics en razendsnelle laadtijden. En van je favoriete films en series op een hoge resolutie beeldkwaliteit TV. Bovendien kun je de spanning van voetbal naar een hoger niveau tillen met de EA Sports FC.
Deze kans mag je niet aan je voorbij laten gaan. Wees er snel bij en huur een krachtige PlayStation 5 en Samsung 55 inch QLED televisie en ontvang een korting van 15 euro per maand!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Bekijk het nu op de website!
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊