Ontvang een GRATIS magnetron van Skala...

Upgrade jouw keuken!

Skala Home Electronics

Sent on 11 August 2023 04:12 AM

Text Summary Of This Email

Upgrade jouw keuken!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Ontvang nu een GRATIS magnetron bij installatie van geselecteerde Bosch witgoed apparaten - Profiteer snel!
Bekijk hier de producten!
Beste heer/mevrouw,
Goed nieuws van Skala! Bij aankoop van geselecteerde Bosch witgoed apparaten krijg je nu een GRATIS magnetron cadeau! Dit is jouw kans om jouw keuken te upgraden met topkwaliteit apparaten en tegelijkertijd te profiteren van het ultieme kookgemak.
Mis deze speciale actie niet, want hij is slechts voor een beperkte tijd geldig! Zorg ervoor dat je op tijd bent om jouw keuken te voorzien van de nieuwste Bosch apparatuur n een praktische magnetron.
Haast je naar onzewebsite om jouw GRATIS magnetron te claimen bij installatie van je gekozen apparaat til jouw keuken naar een hoger niveau.
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊