Ontvang een Gratis Samsung Tablet bij jouw Huur!

Huur nu een Samsung wasmachine, droger of koelvriescombinatie en ontvang een GRATIS Samsung Tablet!

Skala Home Electronics

Sent on 15 September 2023 08:11 AM

Text Summary Of This Email

Huur nu een Samsung wasmachine, droger of koelvriescombinatie en ontvang een GRATIS Samsung Tablet!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Score een DUBBEL DEAL: Huur jouw Samsung Apparaat en Ontvang een GRATIS Tablet!
Klik hier om alle apparaten te bekijken!
Beste heer/mevrouw,
We hebben geweldig nieuws voor jou! Bij Skala gaan we altijd een stap verder om jouw huishouden gemakkelijker en leuker te maken. Daarom introduceren we onze nieuwste actie: Huur nu een van de deelnemende Samsung wasmachines, drogers of koelvriescombinaties en krijg daarbij een gloednieuwe tablet kado!
Wil je een geavanceerde wasmachine die jouw kleding met zorg behandelt? Misschien ben je op zoek naar een efficinte droger om je was snel te laten drogen. Of het kan natuurlijk zijn dat je een ruime koelvriescombinatie nodig hebt om al je verse boodschappen te bewaren. Wat je ook nodig hebt, Skala heeft de oplossing!
Wacht niet langer, deze geweldige aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar. Ga naar onze website of neem contact met ons op om je aanvraag te doen! Wie weet kun jij wel een nieuw Samsung-apparaat huren en een gratis tablet kado krijgen. Maak jouw huishouden efficinter en leuker met Skala!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala. maximaal 1 kado per bestelling.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊