Skala bestaat 50 jaar - Ontvang een €50 Cadeaukaart als bedankje!

Skala viert 50 jaar! Ontvang een Keuze Cadeaukaart van 50 die ingeleverd kan worden bij meer dan 200 winkels!

Skala Home Electronics

Sent on 04 May 2023 04:47 AM

Text Summary Of This Email

Skala viert 50 jaar! Ontvang een Keuze Cadeaukaart van 50 die ingeleverd kan worden bij meer dan 200 winkels!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Skala 50 jaar
Claim jouw Keuze Cadeaukaart van 50
Bekijk hier ons huurassortiment!
Beste heer/mevrouw,
Geweldig nieuws: Skala bestaat 50 jaar en dat willen we vieren met jou! We geven je graag een Keuze Cadeaukaart van 50, die je bij meer dan 200 winkels kunt inleveren.
Wie jarig is trakteert! Daarom ontvang je nu bij het huren van een nieuw product bij Skala een Keuze Cadeaukaart t.w.v. 50 euro cadeau!
Skala is gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten en elektronica en bestaat al 50 jaar. Met ons brede assortiment en jarenlange expertise helpen we je bij het creren van de perfecte thuisomgeving. Ons doel is om klanten tevreden te stellen en ons 50-jarig bestaan is het bewijs van onze toewijding aan dit doel.
Claim je cadeaukaart ter waarde van 50 doornu een nieuw product te huren bij Skala! Bekijk hieronder onze bestsellers voor inspiratie of bekijk hierons volledige huurassortiment!
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Bekijk hier ons volledige huurassortiment!
Meer over Skala
Skala.nl is al 50 jaar de verhuurspecialist van Nederland. Geen nieuwkomer dus. Maar een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen. Dat kan alleen door veel trouwe klanten en trouwe collegas. Daar zijn we ook super trots op. Persoonlijke aandacht, lange termijn relaties en elkaar niet laten vallen als het even wat minder gaat. Zeggen waar het op staat en doen wat we beloven. Dat is Skala.nl.
Bekijk ons volledige huurassortiment
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De Keuze Cadeaukaart wordt uitgegeven bij het huren van een nieuw product bij Skala. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊