We hebben een prachtige deal voor jou!

Ontdek onze exclusieve deal: Samsung QLED Frame TV + Soundbar met Subwoofer voor 59,95 per maand!

Skala Home Electronics

Sent on 22 June 2023 09:10 AM

Text Summary Of This Email

Ontdek onze exclusieve deal: Samsung QLED Frame TV + Soundbar met Subwoofer voor 59,95 per maand!
Niet leesbaar? Bekijk online
Klantenservice Skala
Ontdek de magie!
Doe nu snel een aanvraag!
Beste heer/mevrouw,
Bij Skala hebben we iets speciaals voor jou: een onweerstaanbare aanbieding! Ruil je oude televisie in en upgrade naar de adembenemende Samsung QLED Frame TV + Soundbar met Subwoofer voor slechts 59,95 per maand in plaats van 84,90 per maand!
Ervaar thuisbioscoopkwaliteit met de Samsung QLED Frame TV. Geniet van verbluffende beeldkwaliteit, levendige kleuren en diepe contrasten. Bovendien heeft deze tv een uniek "frame" design, waardoor hij lijkt op een schilderij aan de muur. Een prachtige combinatie van kunst en technologie! Daarnaast hebben we een krachtige soundbar met subwoofer toegevoegd voor een meeslepend geluid dat je helemaal omhult.
Profiteer nu van deze exclusieve deal en bespaar 24,95 per maand! Wees er snel bij, want deze aanbieding is beperkt beschikbaar.
Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar.
Upgrade je kijkplezier met onze exclusieve deal! Doe vandaag nog jouw aanvraag voor de Samsung QLED Frame TV + Soundbar met Subwoofer en geniet van de ultieme thuisbioscoopervaring.
Met vriendelijke groet,
Wim van Mourik
Onbeperkte garantie
De nieuwste producten
Klein bedrag per maand
Deze e-mail wordt toegestuurd omdat je bent ingeschreven op onze website of je hebt aangemeld via n van onze partners. Skala.nl verstuurt recente en geldige promoties. Indien je niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan op uitschrijven
* De voorwaarden voor deze aanbieding zijn dat een huurovereenkomst wordt afgesloten voor 5 jaar. De actie is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen van Skala.
Contact
|Disclaimer
|Gegevens bijwerken|
Uitschrijven
✉️ Never Miss The Latest Emails From Skala Home Electronics

We will email you when we find new emails. No spam ever. 😊